Hatice44 Kızlar utanarak soruyorum ama ben kendime çok düşkün insanım canım çok acıyor ağda ile ne olur acıyı hafifleten yöntemleriniz varsa dua ederim yardımcı olun
Fes909416 Hatice44 ben çamsakızı ağda kullanıyorum iyice eritip ince sürüyorum ve kağıtla çekiyorum bu zamana kadar denediğim en acısız ağda bence diğerlerine hiç dayanamıyorum
TubaUzar Hatice44 emla krem var canım adadan 20-30 dk önce sürüyorsun o bölgeyi uyuşturuyor ama hamilelikte ne kadar güvenli kullanılabilir mi bilmiyorum inan doktora danış. Ama acıyı hissetmediğim bir yontem
Betlgkcee Hatice44 agdayi ilk yaptırdım acıdı sonrasında okadar çok azalma oluyor ki kıl değil tüy gibi hiç acimadi desem yeridir bende herşeyi denedim ama en temizi ağda malesef
Yenidenanne Hatice44 ben ilk ağdaya başladığım zamanlarda emla krem kullanıyodum alıştıktan sonra bıraktım ama hamilelikte hiç kullanmadım bi sıkıntı olurmu bilmiyorum ama uyuşturma özelliği var eğer bi sıkıntı olmuyosa o kremle çok rahat edersin
Rojinn Pudra dökebilirsin canım o da biraz hafifletiyor.Bir iki çekişte zaten hissetmiyorsun artık acıyı canım .
Sumeyye12 Kızlar bebege zarari yok mu agdanin sonucda kasiyoruz kendimizi ister istemez ben bebege zarar verir dusuncesiyle agdaya ara verdim
Pelvan Hamilelikte daha fazla can acisi olan varmi ya yoksa banami ozel bu durum normalde dayanirim alirdimda ama hamile oldugumdan beri ozellikle genital bolgede cok skinti yasiyorum sizinde ole oluyormu kizlar
PnRTurK53 Ya bende yıllardır ağda yaparım hamileliktenmidir bilmiyorum sakal gibi sertleşme başladı hemen çıkması ve batması yani batmadan kastım sanki jiletle almışım o bölgede öyle kaşıntı çıkarken batıyor gibi his sizde de varmı böyle durum valla jilet nasıl kullanılır bilmem jilete başlıycam en sonunda 😭