Gul_meftun Beyzili 4. Gebeliğim 17 yaşında kızım 14 yaşında oğlum 8 yaşında kızım Şimdi de 30 haftalık hamileyim oğlum olacak inşallah ilk kızımla arasında 17 yaş fark olacak bakalım nasıl olacak 😊
Beyzili Gul_meftun benim de eltimin 3 çocuğu var en büyüğü 25 yaşında oğlu ortanca 20 yaşında kız 4 yaşında ise bir kızı var be kızı baya yardımcı oluyor 17 yaş var diye endişelenmeyin yani iyi oluyor😁😁
sahinbeyza Beyzili oğlum 6bucuk aylık 5 haftalık hamileyim☺️ Doğduğunda oğlum 15 aylık olacak isteyerek oldu hatta oğlum 4 aylıkken istiyordum 🙈
Tugba1421 Beyzili benim de 3.gebeligim 1.oğlum 11.5 yaşında 2.kızım 8 yaşında 2.5 yaş var aralarında uzun bi aradan sonra 32 haftalık hamileyim oğlum olacak insaAllah
Eymenimmmm Beyzili hayırlısı olsun hayırlı Dogru zamani simdiymis ALLAH saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşALLAH
Gul_meftun Eymenimmmm aynen çok şükür yardım ediyor şöyle bi halsizim desem işleri bana yaptırmıyor kendi yapıyor.
momof3 Beyzili İlk kızımla ikinci arasında 20 ay var.Şimdi 3.ye hamileyim 11+1 haftalık ikinciyle arası 21 ay olacak..Tabii olursa 😔 Dşük riskim var…
Gul_meftun Beyzili zaten o konuda endişem yok kızlar yaş farkı açıldığında anaç oluyorlar daha çok sahipleniyorlar. Yaş arası küçük olunca biraz daha sıkıntı oluyor . Rabbim yardım eder inşallah 😊
Beyzili 3Mucizem boş gebelik mi bende aslında 3 gebelik geçirdim ancak biri boş gebelik çıkınca bende kürtaj yaptırdım😔 eğer boş çıkmasaydı bu 3. Çocuğum olacaktı