Busrapotuk henüz 28 haftalık gebeyim kendi adıma tecrübeli değilim ama yengemden gördüğüm kadarıyla tecrübeli sayılırım yeğenim şuan 2 yaşında herşeyinde yanındaydım. Park yatak aldılar ve bin pişman oldular. Tutunma yerlerinin içi plastik olduğu için tutunurken, çocuğu almak için üzerine yüklenip eğilirken kırıldı. Çocuğun yattığı alt zemin zamanla esnedi aşağı çöktü yeni sünger kestirip koydular. Şimdi sorunca asla almam diyor. Bende almadım o yüzden onun çektiği sıkıntıları gördüğüm için. Anne yanı da almadım ve tavsiye etmiyorum çünkü bildiğiniz gibi pek alçak olmuyor onlar, çocuk 1 yaşına geldiğinde ya da kalkmaya başladığında sarkıp aşağı düşebilir kolayca. Bir kısmı çözülüp aşağı inebiliyor bildiğiniz gibi zamanla çocuklar bizleri taklit edip yaptıklarımızı yaptıkları için zamanla o tuşu kolayca açabilirler Allah korusun. Benim düşüncem ve araştırmalarım sonucunda edindiğim bilgilere göre ben normal düz ahşap bir beşik aldım eski tip beşikler gibi sallanıyor. İki kademeli yenidoğanken üst kademede, büyüdüğünde alt kademede kullanmayı düşünüyorum nasipse bence en mantıklısı da bu beşikler 🙏🏼