Svdzc Dgull Allah şifa versin inşallah dualarımdasınız. Bu acıyı ancak yaşayan bilir. Bende 1 ay önce 29 haftalık doğum yaptım. İkiz gebelikti ikiside yoğun bakımda. Görmek yasak hiç görmedim .. Entübe edilmesine takılma sık sık ekstübe edip ciğerlerin tolere edip edemeyeceğine bakarlar. İlk başta kullanılan ilaçlar ağır olduğu için saturasyonun düşmesi normal. İnşallah sağlıkla sıhhatle kavuşuruz gerisi önemli değil. Allahım sanada dayanma gücü versin inşallah 🤲🏻🌸
minikkusum-2021 Rabbim bebeğinizi size bağışlasın 🤲🏻 İnşallah sağ salim alıp evinize götüreceksiniz. Bu süreçte rabbim yardımcınız olsun size ve zor durumda olan annelerimize, gebelerimize, bebeklerimize 🤲🏻
Ar-2021 Rabbim yavrunu sana bağışlasın tez vakitte kavuş inşallah 🤲 🤲 🤲 🤲 ne olur Allahım şu kulun duasını kabul eyle 🤲🤲🤲 bizler aciz kullarız Allahım duy sesimizi dualarımızı Allahım 🤲🤲🤲🤲
Ikizdeniz Dgull Allahim acil sifa versin canm bebegine üzülme solunum sikintisi olacak elbette ama bu gunler gececek bende yasadim bir ay kuvez yolu bekledim ama geciyor sabret
smyra32 Dgull rabbim evladına şifa versin.. sağ salim evinize dönersiniz inşallah🤲 hiçbir anneye evlat acısı yaşatmasın rabbim🤲
UmutVar Rabbim sag salim eve geldiği gunu gostersin ins canm güzel düşün guzel olur Allah in iznyler🤲🏼
Ayra Dgull rabbim şifa versin sağlıkla büyütmeyi nasip etsin acısını yaşatmasın sana 🙏 ayetel kürsi okudum şifa olsun bebeğine 🙏
Dgull Ayse-38 amin kuzum allahım tez zamanda sağlıkla hayırlısıyla bizleri yavrularımıza kavuştursun. Dualarımdasın emin ol. Allahım sabır güç versin. Allahımızdan sabrımızdan yolumuzdan şaşırıp vesveseye düşmeyelim kurban olduğum Allahım 🙏🙏🙏
Mervesafa Rabbim Şafi ismi ile şifa versin İnşAllah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin en yakın zamanda ❤️ size de çok geçmiş olsun 💕 İnşAllah bebeğinizin iyi haberlerimi alırsınız.