izmirsibel Oznur-Mese ben 3 ay boyunca yemek hiçbşey yiyemeden nasıl yaşadım bilmiyorum inşallah sizde öyle olmaz
Oznur-Mese Birtane2307 maşallah Allaha şükür benımde bir sıkıntım yok iştahsızlık yemek yeme isteği olmama dışında bizede yüzde doksan kız dedi ama 1 ay sonra tekrar gideceğiz 💓
Birtane2307 Oznur-Mese yaa ne Guzel Allah saglikli evlatlar nasip etsin benim de gonlumden gecen kiz ama caktirmiyorum😅 erkek hissediyorum 😅
m_yk34 Eceee7 canım meraba 23 haftalığım bende kaşık ağrım çok 2 gündür bi de akıntım artı 23+1 oldum normal mi acaba büyüdüğü içinmi
Eceee7 m_yk34 aynıymış benimde bugun biraz agrim oldu biraz tedirgin oldum yarin seker yüklemem var doktora bir sorayım ama normal diye düşünüyorm. Kalcamda batma oluyor arada çatı kemiği ayriliyrmus bu haftalar batma agri olur diye dinledim hep doktor videolarindan
HHA Rbkny şaşırdım yanlış hesaplıyorum sandım 🤣 oh İcim rahat etti aynıyız cok seviniyorum bu duruma 🤗🐣🤰🏻💜
Masalannesii Oznur-Mese 16+2deyiz cuma günü cinsiyeti öğrendik minik bir kızın olucak 🎀 ilk haftalarda aşırı derece bulantılarım vardi 53 ile hamile kalıp kusmaktan birşey yiyememkten 50 kiloya düştüm çok şükür artık yemek yiyebiliyorum sadece akşamları nadiren bulantılarım oluyor
Betuldoksan Oznur-Mese öncelikle iyi akşamlar bende 16+4 gün bugün vallaha akşama kadar yemek yedim onu bunu içtim ilk kez bende ilk iki ay çok rahattım ama sonra taa bugüne kadar çok kötüydüm dediğin gibi sadece kahvaltı yapabiliyordum oda belirli şeyler baş ağrım çok oluyordu dün ve bugün çok şükür iyiyim istediğim yemeği yiyebiliyorum
prensimgeliyor @Oznur-Mese 19+5 olduk bizde 🙂 bende senin gibi bişeyler yiyemediğim zaman çok üzülüyorum 😏çocuğa gitmedi diye
sevgiela Bizde 29+4 günlük olduk 🤰🏼 İlk zamanlar hatta 15 haftaya kadar hiç iştahım yoktu kilo verdim şimdi toparladım artık benimde canım çok abur cubur çekiyor nasıl Başetcem hiç bilmiyorum yarında doktor kontrolüm var