Tgckrds Sema0708 cinsiyetle alakalı olduğunu sanmıyorum ama bende de benzer bi durum vardı kocaman kistik sivilcem çıkıyordu. Bioderma h2o sebium, la Roche posay cilt temizleme jeli ve nemlendiriciyle aştım çok şükür.
Hamileadayibiranne Sema0708 ama bende 12+2 falan olcam ama doktor söylerim haftaya dedi ikili testte yapılacak hem 🙄
zeytinkiz Sema0708 ayyyy yok artık 10.haftam bitecek cinsiyeti cok merak ediyorum yapalım bakalım ne cıkacak 😃 doktor da en az 3 hafta sonra belki söyler onla da aynı olacak mı 🤭 teşekkürler
Sema0708 @Hamileadayibiranne erkekse erken gösterir diyorlar ama herkesde farklılık gösteriyor bu gibi durumlar☺️
Kumral5 Sema0708 Tabi canim Rabbim aratmadi sukurler olsun buda gecicektir tabi ama hormonlardan dolayi arada canim sklmiyor degil sonra dogumdan sonra gecer diyorum saglikla dogsunlarda
Sema0708 @Sumisalii İlk hamileliğim olduğu için acemiyim cinsiyetide öğrenmeme çok az kaldı ondan heralde bu sabırsızlık ve merak. Cinsiyetle alakası olup olmadığını henüz anlayabilmiş değilim🤷♀️
Sema0708 @Tgckrds her bünye farklı etki gösteriyor demekki ama çoğunlukla kız bebek sivilce yapıyor analdığım kadarıyla
Kimkibu Sema0708 bendede hamilelikten sonra çıkmaya başladı.. bende sabun aldım aktardam ama neydi adınu unuttum çamlı bişifi galba yeşil bi sabun gece yatmadan iyice yıkayım birkac dk yüzümde bekletip duruluyorun sonrasında gülsuyu sürüyorum hic bisi kalması yüzümde tavsiye ederim
Kimkibu Sema0708 öncesinde sadece regl zamanımda tek tük cıkardı hamilelikte çoğalmaya başladı bende böyle doğal çözüm buldum