zeratzelal Kızlar merhaba medical park a gidiyorum normalde ayrıntılı ultrason 750 tl ymiş buralara yakın bildiğiniz iyi bi doktor varmı fiyatı daha uygun olan 🌸
YaseminBatrk zeratzelal bahat hastanesi Mustafa balık doktor yapıyor takipsiz hastasına 500₺ demişlerdi ama yeni yıl girdi araya zam oldu mu bilemiyorum. Arayıp bilgi alabilirsiniz
Sevde0281 zeratzelal devlete sıra alın bence hastane ücretleri çok fazla bende Karadeniz mah merkez camiye yakın oturuyorum
Melikeyldrmm zeratzelal medikal park Bahçelievler mi gidiyorsunuz ben de oraya baslıcam memnun musunuz
Ozlenenclk6144 zeratzelal medicalpark ta hangi doktora gidiyorsun ben Emrah beye gidiyorum o detaylı ultrason için beni Bakırköy’de biyere göndermişti 500 TL ödemiştim
harece 500 evler Şafak hastanesine perinatolog geliyordu tam fiyat alamadım danışma 400-450 arası olması lazım dedi ama daha vakit var diye bakmadım
Mucizem0407 Merhaba ben Sultangazi de medigold sultan hastanesinde yaptırdım, fiyatı 350 TL idi o zaman ben suan 8 aylığım yeni yılda zamlanmıs olabilir bi fiyat alın isterseniz arayıp
Edadncl55 Mucizem0407 memnun kaldınız mı ben geçen ay 350 TL verdim 4 dakika sonra bitti 😃 sonra gidip ücreti aldık
Mucizem0407 zeratzelal zeratzelal 20 dk falandı sanırım , güzel geçiyor doktor detaylı gösterip konuşuyor biz memnun kaldık
Sevde0281 zeratzelal valla ben Gaziosmanpaşa fizik tedaviye gidiyorum doktorum yavuz Tahsin Ayanoğlu çok çok memnunum kendisinden özele de gittim özel hastaneden daha çok ilgileniyor doktorum. Ama detaylı her hastane de yok. Bilginiz olsun
Gulfidan49 zeratzelal bende gaziosmanpaşa medikal parka gidiyorum Doktorum bahçelievler betatom görüntüleme merkezine yönlendirdi orda yaptırdım gayet ilgili ve güzel geçti ücret 500 tl odedim
zeratzelal Ozlenenclk6144 emrah beyi çok seviyorum ama bende birinin önerisiyle shahla hanıma başladım şimdilik iyi önceki doğumumda da meriç bey vardı harika bi doktordu ama gitti maalesef 😔 öncekinde detaylıyı ali ekiz beye yaptırdım memnun kalmıstım ama ücret çok pahalı geliyo daha uygun yerler duydukça
zeratzelal Ozlenenclk6144 23 yaş 3. Çocuk demişsiniz benimde aynı yaş ve çocuk 😄 nerede oturuyorsunuz ☺️☺️
Sevde0281 zeratzelal hayır yok. Kanuni de Okmeydanı da ve bir hastane daha söyledi net hatırlamıyorum orada var üç hastanede. Ozellerde fiyat çok aşırı yüksek bu hastanelerden birine kadın doğuma sıra alırsanız bir ay sonrasına filan detaylı için yönlendirme yaparlar