Humeyraates Haftadan selamlar 50 kusur kılo ıle hamıle kalıp su an 72 olan ben 😂 ilk oglumda 34 kılo almıstı 37 gibi dogum yaptım acaba bunda kaç olur var mı benım gibi olan
Attent Humeyraates 58 ile hamile kaldim suan 64 kiloyum 33+5 haftamdayim ama cok dikkat ettim herseye :)
Gzmal Humeyraates valla benim 3. Gebeliğim kızımda 13 kg aldım 55 doğuma gittim oğlumda 10 kg aldım 58 doğuma gittim şuan 60 gördüm ama 52 ile hamile kaldım 34 çok değilim mi ben maksimum 13 kg biliyorum 😮
Humeyraates Mom041 rutın gitti dogumdan ıtıbaren başladı sıfır gobegım vardı oglumda 6 ayda sezeryan olamama ragmen tekrar 0 göbek kalmıştı
MeliSeliMelih Derin01 bende 9 sene önce oğluma hamileyken 30 kg almıştım 😄🙈 6-7 ay içinde eski kiloma 65 kg düştüm 😊 gebelikte sağlıklı beslenilirse doğum kilosu kalmıo abur cuburlar zor gidio 😄
Humeyraates MeliSeliMelih katılıyorum sana benımde öyle oluyo 6 ayda eskı halıme döndüm hemen şimdi gene alıyorum çok şükür bebegım alıyo meyve çok yıyorum abır cubur çok yemıyorum ekmek yemıyorum
MeliSeliMelih Humeyraates bazı kadınlarda hamilelik ne kadar sağlıklı beslenirse beslensin fos kilo yapıyor ve geri vermesi çok kolay oluyor o kilonun ben onlardanım 😄😄
Mom041 Humeyraates süper demek ki gidiyor. Ben de hafta 20+5 4 kilo aldım ama bazen gündüz ve gece yatarken 1 kilo fark oluyor arada valla hangisini baz alcam bilmiyorum
1prenses1prens-moms 31 haftalık olduk 18 kg aldim🙈 Allah tan çok zayıf hamile kaldım inşallah veririz yaa🙄🙄
Humeyraates MeliSeliMelih bende öyleyim bazen söyleyınce ınanmıyolar ama oyleyım malesef ıkı çoçuk annesi olup fıt olmak 😀
Humeyraates Gzmal sonradan verıyorum çok sukur çatlağımda yok gibi az var ve çalişiyorum üstelik saatis danısmanı