Kızlar merhaba,çok uzun tutmamaya calışacagım. Öncelikle isteyen herkese nasıp olsun bu duygu.Rabbım kimsenin kucagını boş bırakmasın insallah🤲🏻.
Ben ilk doğumdan dolayı biraz tranvalıyım acıkcası. İlk bebegım kız 40+5 oldugunda hafıf sancıyla gittim saatlerce suni alıp normal doğurmuştum şükür sağlıklıydık başarmıştık. Kızım 1bucuk yasındayken tekrar gebe oldugumu öğrendim süpriz bir gebelikti ve hiç hazır değildim. Öyle böyle pozif olup kendimi hazırladım hayırlısı buymuş dedim. Erkek bebek bekliyordum bu kez. Vücut agrıları cok yasıyordum bu erken gelir bekletmez diyordum.Kendımı öyle inandırıyordum ama yine 40+4 ü buldu doğurmam 😂 yavrularım benden ayrılamıyor anlasılan. Her aksam ağrılarım olurdu ahada bu gece uyanır doğuma giderim derdim sabaha zımba gıbı uyanırdım 🤦🏻♀️ Ama doğum sancısı anlasılamayan bır sey değilmiş bunu öğrendim.Cuma günü kontrole gidecektım eşimle, kızımın yanında durması için perşembeden görümcem geldi. Yemek yendi falan. Akşam saat 20.45 den itibaren düzenli saat tutmaya basladım 10-15 dk da bir belki daha kısa olmak üzere devamlı geliyordu. Beklicektim sonuna kadar gidip suni almak istemiyordum. Bu arada aynı gün gün içinde ilişki bile yaşadım artık doğsun dıye. Gece 1 gibi annemle kız kardesım geldi yanıma. Sancı gelince atıyordum kendımi yere çömeliyordum veya secde pozisyonu falan. Sancı gidince rahattım sohbet muhabbet. Cantaları ayarladık eksıklerı falan. Sıcak suya girdim cıktım. Abdest aldım meryem ana otunu suya koydum meryem suresi okudum sonra o acıldıkca iki kez falan içtim suyundan. Herkes uyuyordu artık 😂 bende sancı yokken ıcım geciyo sancı gırdıği vakit hopluyordum. Saat artık sabah 7-8 olmuştu. Annemi uyandırdım kahvaltı yaptık evden cıkmamız hastaneye varmamız 9.45 - 10 falandı. Devlet hastanesi olması sebebiyle acılden tek basıma gırıs yaptım annem ve eşim dışarda kaldı. Ağlamamak elde değildi o an. Doktor ilk ultrason ile baktı sonra acıklığa baktı 6-7 cm dedi nasıl mutlu oldum. Nst cektırıp yukarı doğum haneye yolladı bizimkilere de haber vermişler oraya gıdın diye. Doğum hanede direk nstye bağlandım damar yolu acıldı falan sancı geldikçe artık ıstemsız bagırıp ağlıyordum dualar salavatlar yalvarışlar. Tekrar acıklık kontrolü bu kez 7-8 dedi artık bundan sonrası cabuk gecer falan. Bu arada suyumuda onlar patlattı. Odada saat yok bır sey yok tek basımaydım sancı çektiğim ve doğum yaptıgım oda aynıydı. Konforluydu ilgi alakayıda begendım. Doktorlarım hep erkekti bıraz çekindim sadece 🙈 ıkınmam geldıkce ıkınmam söylendı ve cok gecmeden doğum var dendi ve ekip toplandı. Tüm gücümle ıkındım 5-6 kez 10-15 dk içinde doğdu saat 11:46 da artık dünyada idi oğlum. 3,540 gram 53 cm. Yalnız elleri yüzünde doğmuş bu sebeple yırtık falan derken dikiş işlemi uzun sürdü. Neyseki sağlıklıyız,evimizdeyiz. Kızım 27 aylık ve kardeşini görünce cok sevındı çok mutlu oldu. Kıskanclık elbette var insallah alısacagız. Benim hikayem burada bitti elveda happy mom.👋🏻🥰 darısı hepinizin başına.😘