lkayRazgatLolu Hlygrs ben 7+3 üm izmit Medical park a gidiyorum. Buradaki doktorumda adatıp remzi eren olcak inşallah🤗
Pinaryyim Ozlemtrnn ne güzel bn şuanlık gayet memnumun sonuna kdar devam etmeyi düşünüyorm turgay beyle🙂
Ozlemtrnn Pinaryyim Pinaryyim evet aynı şekilde bende çok memnunum turgay beyden bende sonuna kadar devam edicem insallh ☺
Ozlemtrnn Bana sormustu ikili tarama testi yaptirmak istiyormusun diye ben istemiyorum dedim tamm o zaman dedi Ama herhalde büyük ihtimalle hastaneye yönlendirir herhalde
Pinaryyim Ozlemtrnn teşekkürederim aslında yaptırma taraftarı degilim ama bilemedim cok. Normal ultrasonda ense kalınlıgına bakılıyormu acaba bazı doktorlar küçükde olsa fark edip ikili testi istiyormuş
Ozlemtrnn Rica ederim cnm vallahi turgay bey şüphelenseydi öyle seyden herhalde yaptir diye israr ederdi diye düsünüyorum cünkü sadece istiyomusun yaptrmak diye sordu
Ozlemtrnn Turgay bey artik dogumlarini konakta yaptiriyormus yani benim teyzemin dogumunu orda yaptirmisti bende orasini dusunuyorum ☺
Pinaryyim Ozlemtrnn gerçekten mi ben bey hekimde diye üzülüyodum konaksa orayı düşüne bilirim çok sevindim şuan 😊