Mahirissmoms Düzce-Bolu dan olan hamişlerrr tanışalım Hangi doktora gidiyorsunuz neresindensinizzz Yorumlara gelin😍😍❤️
aannepandaa Mahirissmoms düzce derya başbuğ gidiyordum. Çok memnunum fakat çağsuda doğum yapmk istemediğimden ailelerimizn yanında izmitte doğum yapacağım.. 31+2 olduk bu hafta izmitte ki drla tanıştık ve muayenemizi olduk.
Nrgsalp Mahirissmoms slm canim ben bursaliyim .haftaya bolu abant a gelmeyi isytiyorz. Siz bilirsiniz yolları nasıl. Kardan kapıyoyormuu tehlikelimi yolları
Mahirissmoms aannepandaa bende canım Derya hanıma gidiyordum bıraktım ama ❤️ Olsun hayırlısı olsun kaç haftalıksın canım
Mahirissmoms aannepandaa bana detaylı icin ya çağsu yuuu yada Araştırmayı önerdi ben araştırmaya gittim güneş tıpı önermedi bana sana da mı
aannepandaa Mahirissmoms bana izmitte eray çalışkanı tavsiye etti. Profesör. Bende araştırmıştım orayı düşünüyordum. Araştırmada vaka sayıları vs fazla gitmek istemedim. Düzcede ki hastaneler bence çok yeterli değil. Pek tercih etmiyorum. Şuan 31+2 haftalık oldum.
aannepandaa Mahirissmoms izmitte geldim dr muayenesi 350 doğumuda 5500dü ama bakalım yeni yıl ücreti ne olacak. Derya hanım gibi özel muayenehane.
Mahirissmoms leylaylmz onu bilmiyorum sormadım da özel muananesi var zaten canım Öyle bisey sormadı yani doğumu çağsu da yaptırıyor Muş
Clldl Düzce’de yaşıyorum ama Bolu’da Doğu beye gidiyorum.Normal doğum yapmak istiyorum ama kendisinin sezaryen yanlısı olduğunu duyuyorum hala çok kararsızım.33.haftadayız.
Clldl Zeynepnehir Zeynepnehir evet Bolu Çağsu hastanesi ile anlaşması var. Doğum ücretide bildiğim kadarıyla hastane 4 bin Doğu Beyin 2 bin yani toplamda 6 bine geliyor sanırım.