Burcag Selamlar :) Önereceğiniz hem uygun hem kaliteli müslin örtü, mendil, ağız bezi vs var mı ? Bilenler yada alanlar bu postun altında paylaşabilirler mi deneyimlerini :)
Gigy Burcag trendyolda lunanino diye bir sayfa var oradan aldım ben desenleri de ,kumaşı da hoşuma gitti ,e bebekte organik olanlar vardı indirimden almıştım sevi bebenin onlar da çok kaliteliydi daha kalın
Burcag Gigy lunaninonun battaniyeleri ince mi tek katlı mıydı yoksa çift katlı müslin örtü gibi miydi peki şimdi siz yazınca baktım
Gigy Sedagb evet gerçekten organik olanlar hele baya kalındı ve kumaşı şahane 25 e mi ne geldi ,mağazadan aldım daha çok desen var orada ☺️
Ergluhilal https://ty.gl/fuw78ree Ben trendyoldan aldım boyle cicekli vintage tarzi ariyordum. Instagramda hep 90 100 civarindaydi bu desenler. Burada suanda da baktim 39 tl. 2 tane de muslin mendil hediye gondermisler. Tavsiye ederim 😊
Ortmenanne16 Burcag en ucuz bebek marketi sitesinden aldım hepsini çok kaliteli geldiler tavsiye ederim
Dilann45 Kumascidan Müslin bezi aldım kendim yaptım.daha uygun oluyor. Makine dikişi istiyor saniz .terzi 5 liraya yaptırırsjniz. Bir metre Müslin bezinden iki tane örtü çıkıyor
Gigy raabiia yok sanmam boyutları o kadar büyük değil beşik için ,ama e bebekten organik olanlardan aldığım epey büyük geldi bana