ecembugra53 Elzmvld en doğrusu bütün hocalara sordun canımm sancın başladığında suya koyulacaksın suyun içine nas felak ayetel kürsi inşikak süresi okuyup üfleyeksin
Zeynep123_ Elzmvld Benim bebis geliyor arik kahverengiden pembeye döndü ve hastaneden aksam saatlerine kadar olur dediler insallah dua et kuzum bana 🤲🏻🤲🏻
Elzmvld Zeynep123_ Ayyyy hadi rabbim yardımcın olsun kuzum Benim. Bi avazda kurtul inşallah. Dualarım seninle.
tosbiginannesii Zeynep123_ bebeginiz sağlıkla doğar kavuşursunuz inşallah bandırmada doktora kime gidiyordunuz acaba
Elzmvld istanbul3434 böylesine berbat bi dünyaya gelmek istemiyolar sanırım 😃 Virüsüydu falan kim uğraşacak diyolardir 🤦😃
Elzmvld Hifanur ne güzel ya 🌼. bende Çarşamba yatış olacak hastaneye gitmeden koyuyum mecbur suni verecekler sonuçta. İnşallah faydasını görürüm 🤲🤲
Hifanur Elzmvld görürsün insallah dualarini oku uzerine Rabbım yardimcin olsun sağlıkla sihhatle Al bebisni kucagina
ecembugra53 Elzmvld alıyorlar canım tabikide ben aldım devlette Doğum yaptım bavulun içine koy götür 🤩
ErdemSeda Elzmvld Carsmba yatısınız olursa bizide haberdar edin lütfen direk hemen doguma aliyolarmi yoksa surec nasil.ilerliyo cnku persembe de benm yatıs var en azndan sizden bilgi almıs olurum
Elzmvld ErdemSeda Canım benim eğer Doğumhaneye alırlarsa direk yazamam. Ama olurda servise falan alırlarsa telefonum yanimda olur o zaman haberdar ederim tabi ki 😘 devlette yapacağım için telelfon sıkıntı oluyor biliyorsundur
ErdemSeda Elzmvld Tamam canım benim Allahm insallah yardimcinz olsun bir avazda kurtulursunuz yavrunuzu sağlıkla kucagnza alın insallah 🤲😍
Elzmvld ErdemSeda Amin canimm sancı çekilirken edilen dualar kabul olurmuş. Allah’ım izin verirse ederim sizede 🤲❣️ rabbim hepimizin yardımcısı olsun