subatannesiyim Elzmvld 40+3bitti bugün yarın dört olck inşallah dua edin yaa hayırlsi ile sağlıklı bir şekilde doğum olsn kesisiz dikissz şekilde
Elzmvld subatannesiyim Ayyy inşallah canım hepimizin isteği o 🤲 Rabb’im kolay yollardan geçirsin inşallah 🤲❤️
Zeynep123_ Elzmvld En guzeli normal tabiikide insallah dogururuz artik bende sıkıldım dogsunda sevelim diyoruz ablasi sabirsizlikla bekliyo hatta🤗
Elzmvld Zeynep123_ Senin ikinciymis benim ilk onunda ayrı bi heyecanı var 😊😊 Nasıl olacak, kime benzeyecek, saçları olacak mi , sakın bi bebek mi olcak yoksa huysuz bi bebek mi 😊 akılda birsuru soru 😃
Zeynep123_ Elzmvld Aynen bende cok merak ediyorum ilk kizim tipi huyu baba😌ikincinin bana benzedigini soyledi doktor ama ay hadi insallah🙈
Elzmvld Zeynep123_ Hayırlıca alalım kucaklarimiza kuzum. 🥰🤲 önemli olan sağlıklı sıhhatli, hayırlı bir şekilde dünyaya gelmeleri 🥰
subatannesiyim Kırk artı dört suyunda azalma var diye yats verdiler yüksek ihtimalle suni vereckler bir parmak açıklık vsrms Sabah Meryem Ana otunu koymstm evde duruyor yalnız inslalh suni de olsa kolay bir doğum olur dua edin kızlar
Elzmvld subatannesiyim Dualarımız seninle kuzum. Bir avazda Kurtul inşallah. Korkma Allah’ın izniyle yavrunu sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın ❣️🤲🤲
Elzmvld Zeynep123_ Benimde kalçama aniden bi kramp gibi bisey giriyor Allah’ım bağırtıyor böyle bişey olamaz. Oda mi sancidan ben😃
Zeynep123_ Elzmvld Benimde cok baski var asagiya belim agriyo sancimi bekliyorum gitmek icin bu aksam doguruyomuyuz😂
Elzmvld Zeynep123_ Ya valla ben artık kendimi takip edemiyorum. Duş aldım şimdi. Vajinamda bi batma hissi ama anlatamam sanki böyle bıçak batiyo. Bağırtıyor ağrı girdikçe. Farklı farklı ağrılar 😃 insallah dogururuz ama sanmıyorum 🥴