maria12 Kızlar 31 haftalık hamileyim. İlk gebelik olunca biraz korkuyorum. Mesela tuvaletimi yaparken ya da banyodayken, duş alırken suyum gelir de anlamazsam diye.
Momm29 maria12 banu ciftcinin youtube videosu var bu konu ile alakali izle istersen bebegin gelisine gore frkedecegn sekilde yogunda gelebiliyomus az az da
Geceyegunes maria12 farkedemeyeceğiniz gibi değil hatta ben gelmeden garip bişey oluyo içimde dedim wcye yetişince önce bardaktan dökülür gibi birden geldi sonra hastaneye gidene kadar parça parça gelmeye devam etti farklı bi duygu mutlaka anlarsınız hatta bir arkadaşımın damla damla gelmişti o Bile hemen suyum geliyo demiş
Momm29 maria12 korkma bnce ne kadr sakin kalabilirsek o kadr farkinda oluruz 39+4 bekliyorum bnde gelsin yeter ki suyu anlariz bence
Ef24 Anlamayacak gibi değil çünkü tutamıyorsunuz istemsizce akıyor duşa da girseniz WC’de de olsanız ayırt edersiniz 🌺
Alinamoms Ef24 bende çok merak ediyorum yani herkes bir yorum yapıyor kokusuz sıvı ama ölçü olarak sadece çok diyolar yani çoktan kasıt acaba 1 su bardağı kadarmıdır.? Yoksa daha fazla gelen bir su mu.?
Ef24 Alinamoms belirli aralıklarla fazlaca geliyor hemen gelip bitmiyor benim evden duş alıp çıkana kadar 3 kez geldi hastaneye gittik acilde bi geldi doğumhaneye çıktım 2-3 kez daha geldi sürekli geliyor. 1 su bardağı ve biraz fazlası civarıdır
karsiyakalianne Benim birden gelmişti ve miktar olarak çok fazlaydı ölçü veremem ama pijamam komple ıslanmıştı. Bildiğim kadarıyla azar azar da gelebilir ama benim birden olmuştu.