Chemstry Leyra ben mhrs den takip edip alıyorum. Gazi hoca iyi orda ama gebe bakmıyor olabilir Kazibe hocada iyidir.
bebekmuhendisi Nur0401 gerekli durumlarda açıklama yapıyor sorular soruyor ya da ben soruyorum onlar bizim gibi bakmıyorlar duruma bende ilk hamileliğimde çok beklenti içimdeydim çünkü benim ilk heyecanım ama doktorum çok ruhsuzdu 😂🤦🏼♀️Yani tamam sen yüzlerce hamile görmüş olabilirsin ama benim ilk hamileliğim Ünal bey daha iyi o konuda
bebetocuk Nur0401 olabilir, her doktorun mizacı da farklı olabiliyor. Ama mesajla olsun direkt kendisine sorduğumda olsun her şeyi açıklıyor memnun kaldım 😊
Chemstry Nur0401 adatıptaki ünal bey mi bende bir süre gittim sonra uzak diye gitmedim. Çok ilgili her sorduğuma cvp veriyordu hatta telefonla bile sürekli bişeyler soruyordum 😃
Nur0401 Chemstry evet adatıp’taki..msj konusunda haklısınız hemen dönüş yapıyor ve sabırla cevap veriyor 😅
Babytmr turnakusu adatıp tuba tarhana gidiyorum çok çok çok memnunum doktorumdan. çok naif bi insan 🥰
Nur0401 Babytmr evet çok tatlı bi doktor, kendinizi çok iyi hissettiriyor..ama whatsapptan msj atıp bir şeyler sorduğum veya tahlil sonuçlarımı gönderdiğim zaman dönüş yapmamıştı, yoğunluktan mı bilmiyorum
Chemstry Nur0401 ünal beyin yorumlarına bakıp gitmiştim herkes çok memnundu açıkcası bende çok memnun kaldım ama uzaklık 🥴
Babytmr Nur0401 banada ertesi günü dönüş yapmıştı tahlil sonuçlarımda bi daha ben yazınca cevapladı yoğunluğundan sanırım🤷♀️ ama önemli olan doğum öncesi ve soğumda gittiğimde iyi hissetirmesi bana 😂
haziranin25i turnakusu Kartal Avicenna Umut Hastanesi nde doğum yaptım. Çok memnun kaldım. Refekatci olarak annem ve arkadaşım kaldı. Ziyaretçi kabul edildi 15 dk süreyle doktorum gecenin 12 sinde çıktı geldi ve extra bir ücret ödemeye gerek kalmadı. Fatih Birol doktorum ve işini aşkla yapıyor her muayene kontrolünde eşimde geldi ve kızımın her anını videoya çekti 🌼💜🧿
anneadayi-34 Pendik bölge hastanesi cüneyt uzun çok iyi diyolar ben olmadım ama çevremdeki herkes ona yaptrmış ücretide uygunmuş
Betus344 anneadayi-34 cüneyt beyde sezeryancı çevremdekiler hep ona gitti daha önce hepside sezeryan oldu hiç normal doğum duymadım çevremden
Huriyekayhan Esekoldurengunes muayene ücreti ve doğum ücreti ne kadar bilginiz varsa söyler misiniz acaba
Esekoldurengunes Huriyekayhan Muayene ücreti 140 lira. Normal doğum 2400, sezeryan 3400 diye biliyorum 😊
Fatma-Demir Esekoldurengunes hasmane ücreti falan içine dahil mi acaba ?🌸yoksa sadece doktor ücreti mi bu şekilde