turnakusu Merhaba kızlar yakacıkta oturuyorum, Kartal Kızılay Hastanesine gidiyorum ama doğum için emin değilim. Önerebileceğiniz civarda hastane ya da doktor var mı?
annelik16 turnakusu pendik medipolde saadet ünsala gidiyorum nasipse doğumu da orda düşünüyorum herkes çok memnun
Betus344 turnakusu pendik medipolde doğum yaptım çok memnun kaldım doktorum nergiz hanımdı ama doğumum gece oldugu ıcın hatice hanım yaptırdı çok memnun kaldım
turnakusu annelik16 kartal Kızılay hastanesine gidiyorum ama bugün öğrendik yeni doğan - çocuk yoğun bakımı yokmuş Allah korusun ihtiyacımız olmasın ama kime sorduysam olmadı gerekir dedi o yüzden değiştireceğim galiba doktorumu
Huriyekayhan Esekoldurengunes muayene ücreti ve doğum ücreti ne kadar bilginiz varsa söyler misiniz acaba
Dilos0705 Esekoldurengunes bnde üç hafta sonra o doktora gtcemm ilk defa beğenirsem dogumumu 8 hafta var orda yapicam
123455 Leyra valla randevu almak imkansız gibi bişey çok sıkı takip etmeniz lazım saatte bir kontrol edin
Chemstry Leyra ben mhrs den takip edip alıyorum. Gazi hoca iyi orda ama gebe bakmıyor olabilir Kazibe hocada iyidir.
Leyra 123455 hangi günler açılıyor Bi de ne diye randevu alıyorsunuz kadın hastalıkları ve doğum gebelerde bakmıyor çoğu doktor sistemi biraz farklı galiba hiçbirşey anlamadım ayrıca doktorunuz kim
123455 Leyra mhrsden randevu alıyorum sizde öyle genel arama bölümünden randevu alın orda en altta gebe polikliniği seçiyorsunuz doktorda belli olmuyor kim denk gelirse benim Bi doktorum yok dediğim gibi denk gelen doktora randevu alıyorum
turnakusu Betus344 doktorumdan şu anda çok memnunum ama hastaneden emin değilim nasıl ilerleyeceğim hiç bilmiyorum 😔
Betus344 turnakusu medipolde doktorlar çok iyi ben normal doğum yaptım o kadar ilgiliydiki herkes ebeler olsun bebek hemşireleri olsun çalışanlar olsun gerçekten oteldeymişim gibi hıssettim
yarenyucel @turnakusu Bende yakacıkta oturuyorum pendik şifa hastanesi Nihan Özdemir’e gidiyorum çok memnunum riskli gebeyim ne zaman yazsam etsem cevap veriyor gidince sıkılmadan soruları cevaplıyor 15 haftalık oluyorum yarın nasipse inşallah memnuniyet sonuna kadar gider 🙏🏻