Seda_19 Buketg13 bende 37+6dayım benim bir ay önceden başladı şişlik keşke sadece şişlik olsa uyuşmam var ellerimde sizde de var mı?
oozgee Seda_19 30 haftadan beri şişme ve sabahları ellerimi kullanamıyorum bende. Uyuşuyor 🙄 protein kaçağı falan var mi diye test yapıldı ama normal çıktı.
Buketg13 Seda_19 evet var malesef o da üç aydır flan var parmaklarımın eklem yerleri kapanmıyor zaten günün ilerleyen saatlerinde kendine geliyor gün içinde sürekli uyuşuk geziyorum ama
Seda_19 Gebelikte karpal tünel sendromu yaşayan var mı kızlar ya ellerimi hissetmiyorum parmak uçlarım hissiz karıncalanıyor gece hiç uyuyamıyorum sanki kollarımı kesmişler gibi 😔
bukabu Seda_19 bende ağrı var parmak eklemlerimde cok fena , uyusukluk hissizlik yok birde yüzükler gecmiyor
Ozgeyilmaz22 bukabu 30 dayım bendede başladı ama yüzük daha çıkarmadım geçiyor şişlik diyorlar inş geçer
BusrAlpay_34 bukabu valla inşallah iner benm tek tesellim dogumdan sonra geçmesi ellerim ayaklarım hatta bacaklarım evrim geçirdi bı tuhaf oldu 😒
Minnakkannesi bukabu benim de ilk gebeliğimde çok oldu canım Doğumdan birkaç hafta sonra hepsi gidiyor canım tuz dan falan uzak dur bol su tüketmeye çalış birde baharatlı yağlı kızartma türü yememeye çalış