Fatmakoc92 Merhaba, 31 haftalık gebeyim istanbulda yasıyorum ve suan doktor arayısındayım çnerebılıcegınız doktor varmıdır tecrubelerınıze dayanarak sızden rıca edıyorum:)
Fatmakoc92 zezeyyy eray beyı duymustum evt baska bır arkadasımda onerdı normal dogumcumu tanı soyle soylıyım bna kolaya kacmıcak sezeryan karsıtı zorda olunmadıkca sezeryanı tercıh etmeyen bı doktor lazım cunkı kndı doktorum basıte kacan bı doktormus sanırım ogrendıgım kadarıyla
BusrAlpay_34 Fatmakoc92 özel okmeydanı hastanesine gittiniz mi orda Osman bey var çok memnun herkes ondan. Ben küçükköy başarıya gıdıyorm gıdıp gelme sıkıntınız yoksa kesinlikle dpktroumu tavsiye ederim
Fatmakoc92 BusrAlpay_34 gebelık takıbı nasıl ve zorda kalmadıkca sezeryanı tercıh etmıyormu bn normal dogum dusunuyorum
Fatmakoc92 BusrAlpay_34 esımde demıstı dıbımızde ıstersen gıdıp bakalım dıye cok yakın o hastane bıze
zezeyyy Fatmakoc92 hayır asla öyle değil tamamen size bırakıyor seçimi ben 2. doğumumu yapacağım sezaryen olduğum için yine öyle olucam ama şartlar uygun olduğunda saatlerce sizi bekleyebilir
BusrAlpay_34 Fatmakoc92 gebelık takibi guzel ama sezeryan olayını bılmıyırm canm ben mecburi sezeryanım en başından beri bellı benm Kı ama normal dogum da nasıl olur bılmıyorm