Meleekandc Dün 1 parmak açıklık var denildi Dünden beri aşırı kasık ağrısı çekiyorum 15 dakikada bir sürekli aynı ağrı ne yapıcagım
E_A1121 Meleekandc bekliyceksin canım suyun gelmediyse kanaman yoksa sancınlarının sıklaşmasını cok rahatsızdan eğer istersen bi doktora görün kacıncı haftandasın
Cramel Meleekandc hırma ye canım açılmanı hızlandırır squat yap ılık duş al sancın geldiğinde salavat getir karnını okşa.allah bir an önce kolay doğum nasip etsin inşallah
BUSRA_27 Meleekandc canım doğumun başlamış bence doktor gözetiminde ol hastaneye git derim duşunu al git
Beyzan Meleekandc canım benim Allah yardımcın olsun beklemek tek çözüm merdiven çık in yürü bol bol. Sıcak suya gir. Cömel kalk. İnşallah açıklık ilerler. Tez vakitte sağlıkla kucağına alırsın yavrunu
E_A1121 Meleekandc 39+5kızımı kucağıma aldım bende 2 gün evde sancımın artmasını bekledim canım 15 dk dan 10 düştü en son gece 7 dk düştü uyuyabildiğim kadar uyudum sabah 6 dk düşünce hastaneye gittim 4 cm acılmam vardı allah yardımcın olsun hayırlısıyla sağlıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim bi avazda kurtulursun insallah şimdi kac dk geliyo sancın arası azaldımı hiç
Cramel Meleekandc sancın gelince kendini yormamaya bak sokuna yat dinlen. Doğum anında enerjiye ihtiyacın olacak.gücünü ne kadar toplarsan okadar iyi olur.☺️
Meleekandc BUSRA_27 dün 1 parmak açıklıkla eve gönderdi bende şiddetli dayanamayınca giderim dedim bekliyorum
Meleekandc E_A1121 amin çok teşekkür ederim dünden bu sabaha kadar düzenliydi şimdi geçti sanırım açılma ağrısı bu galiba
Mandalina91 E_A1121 hayırlı olsun, birşey sormak istiyorum bu aralar normal doğumda dikiş beni çok korkuttu, yani bu durum ileride ilişkiye engel olur mu? Yoksa düzelir mi birkaç zaman sonra
istanbul3434 Meleekandc onceden yalanci sancin var miydi birden mi basladi bu agrilar? Ben de 39+4um bekliyorum tık yok da acaba birden mi baslicak diye merak ettim. Allah saglikla kucaklamayi nasip etsin kolaylik versin canim🙏
Meleekandc E_A1121 düzenli sancılarım yok ara ara adet ağrısı olmaya başladı canım anlamadım hiç birşey vallla
E_A1121 Meleekandc bende öyle oldum düzenli sancım gelmeden merak etme vücudun baslamıs kendini doğuma hazırlamaya inşallah düzenlilerde gelir yakındır