Bebegim0101 Arkadaslar merhabalar 3 hafta 6 gunluk gebeyim daha cok yeni,ama surekli idrara cıkıyorum,normalde geceleri hic lavobaya kalkmam ama 2,3 gundur surekli lavobodayim🙈 normalmi acaba
mucizem09_ Bebegim0101 benim basima gelmedi hic canmi 10+3 halada yok sık idrara cikmak usudugumde cok cikiyorum bide cok su iciyorum ondan bildigim cikan varmis
Birumudumolsun Bebegim0101 benim de ilk haftalarım da inanılmaz idrarım geliyordu artık bıkmıştım lavobaya gitmekten bir iki hafta sürdü sonra geçti
Busbushatun Bebegim0101 suan kesen asagıda oldugu ıcın normal canım yukarı cıktıkca sıklıgı azalıcak merk etme
Bebegim0101 Nurtrky benimde bu Allah izin verirse 2.olacak ama oglumda boylemiydim hic hatirlamiyorum🙈 7 yil sonra olunca😁
Menfiye_01 Normal canım ılk 10 hafta boyle ilerliyor beyaz akıntın da olabılır goguslerınde agrıyabilir
cipiti Bebegim0101 ben gebeliğimi öğrenmemistim ama belirtilerimden biride sık idrara cikmakti gece asla hatırlamıyorum kalktığımi ama hamile kaldığımdan beri gece iki üç kere kalkıyorum WC için 🥴🥴🥴
058elf Bebegim0101 benim ilk belirtim oydu sık sık idrara çıkıyodum, doktora gittiğimde 3 haftalık demişti