akdemirnurcan 40 I gecen var mı 40+5 oldum hala bişey tok 41 e kadar sancım gelmezse suni ile doğum yapacağım
Bilgeenur akdemirnurcan ben de 40+5 yarın muayneye gore biraz daha bekleyip beklememe karari alacağız hayırlısıyla gelirler insallah
Zbyddgn akdemirnurcan bizde 40 hafya olduk koz bebek bekliyorum doktor doğum kanalına girmiş dedi ama hala tık yok sancı gelmezse cuma günü bene sunni ile doğum yapacağım 😔
NlyY akdemirnurcan bizde yarın 41. Haftaya giriyoruz bakalım sabah erken gelin dedi doktor yatış yapabilir 🤗
Bilgeenur akdemirnurcan hic bir sey yok ne yalanci sancim ne acilmam ne bebegin kanala inmesi filan🤦🏼♀️ Yarin konusacagiz plan yapmadk henuz. Ama suyu nst si iyiyse cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum
Bilgeenur akdemirnurcan 41-42 arası bi tık riskli kabul ediliyor karında ani bebek ölümü konusunda fakat boşuna 2 gunde bir kontrole gitmiyorz sonucta 42 yi doldurmayi beklemem muhtemelen ama biraz daha beklemeyi düşünüyorum acikcasi belki kendi sancim gelir. Gerci doktorum muaynen bu sekildeyse bosuna yere suni sancı cekmeni istemem etki etmez dedi. Belki bekledikce en azndan suni almaya musait hale gelirim diye düşünüyorum.
Bilgeenur akdemirnurcan atiyorum bebek cok yukardaysa rahim agzi gerideyse kapaliysa vs vs bunlarin durumuna gore suni sancinin etki durumu değişiyor doktorunuz degerlendirip size bilgi veriyor ona gore. Etki etmiyor degil de uzun surebiliyor hani etki etme orani değişiyor diyeyim
subatannesiyim Biz de bugün tam 40.0 oldk tık yok cuma günü gttgmzde kanala grmemis demsti doktor yalancı sancı vs de yok sguat yapıyorum inşallah ise yarar yürüys de dahil ama hiç bir belirti yok bekliyorz doktor size bişey dedi mi kanala girmesi için