Meriseymen Hep derler kız cocugu bulanti yapar kusarsn falan ben gibi bulantisiz kıza hamile olan var mi ki
derinsart Meriseymen benmde olmadi bulantim 31. haftadayız ablamında az bulantili geçmişti kizinda ama oğlunda hastanelik derecesinde kusuyordu cok ağırdı bence değişiyor bünyeye göre
Almilaaa Meriseymen valla bence tamamen yapısal bi durum kız erkek farketmez ya kızım olucak 36.haftaya giricem bir kez bile ne bulantım oldu ne kusmam oldu çok şükür 😊
Gulsenela Var ben 34. Haftadayım sıfır bulantı hatta öyle herhangi bir belirtim bile olmamıştı oynayana kadar hamileliği bile kabullenemedim resmen 😂
Meriseymen Gulsenela valla bende ya anlamiyorum hep diyorlar ya kız da bulanti falan acaba kiz degil mi diyorum ben 18 haftadaym
Gulsenela Meriseymen ben 34. Teyim heralde değişmez artık 🤣🤣 siz de rahat olun tamamen söylenti sonuçta bilimsel bir açıklaması yok 😀
Zeynep_elifnur derinsart bende aynı kızımda kustum ama şimdiki erkek boğazım yirtiliyodu.. kızda tiksinme yoktu oğlumda en sevdiğim şeylerden tiksindim. Bir ayda beş kilo verdim su dahi içemiyordum . Oğlan kız değil bünye bünye değişiyor bence
Meriseymen BNNRTNCKLC bende oyleyim bulanti olur gibi oluyo ama kusacak kadar degil baş agrisi cok oluyor sadece
Kedisever3535 Bende çok şükür Allahima hiç bulantım olmadı. Kiz bebek bekliyorum. Kardeşim erkek bebek doğurdu onda da olmamıştı. Bence kiz ve erkek bebekle ilgili değil bünyeyle alakalı bisey.
Gulizz Meriseymen Ben kesinlikle yaşamadım mide bulantısı hareketlerini hisedene kadar açıkçası ben de hamile oldugumu idrak edememiştim 😊 Ama kız bebeğim olacak 😇🥰 ve su durumda kesinlikle bir hurafe kız bebek bekleyen ekşi aşerir. Benim canım hep tatlı istedi hala da tatlı istiyor 🥰
Makikuba Meriseymen ben 😊 35. Haftamdayım, sadece 1 kere bulantı yaşadım. Zaten hamile olduğumu da o zaman öğrenmiştim.🌸
Leylaalin Benim de 11 haftaya kadar bulantım kusmam olmadı ama 12 haftan sonra 16 haftaya kadar sabah bulayım oldu bi kaç kere kusma oldu sonra geçti 20 haftalık olduk hala sabah eşimi ise gönderdim de bulanıyor beyaz leblebi ile geçiyor
Sefos Meriseymen benim bebeğim de kız aşırı bulantı ve kusma var hiçbirşey yiyemiyorum kişiden kişiye değişir bu durum genellemesi veya istatistiği erkek bebeğe oranla daha fazla bu belirtinin
Danlacan Meriseymen bence alakası yok mide bulantılarından kusmalardan çekmediğim kalmadı banada kız olabilir dediler ama erkek 😅 bünyeyle alakalı olduğunu düşünüyorum
Kenzimahfi Meriseymen benim ilk hamileligimde kızdı. Allah’ım o nasıl bir rahat hamilelikti diyorum. Simdiki ile kıyaslayınca