Kunfeyekun Hanımlar merhaba 👋 32 haftalık hamileyim Baş ağrım ilk zamanlar hep vardı sonradan azaldı. Şimdi 1 haftadır tekrar çok var normal mi sizlerinde baş ağrısı var mı?
Tatliskoo Kunfeyekun bende öyleyim canim ya ara ara sürekli bas agrim oluyor başından beri su an 33 teyiz tansiyonunu olcuyormusun
Kunfeyekun Birde 32 haftaya girdim iştah kapandı daha önce sürekli açtım geceleri uyanıp bisküvi yerdim şimdi kaç gündür çok iştahsızlık var bu haftalar iştah kapanır mı ki
Dyguklc Kunfeyekun aynen bende oyle halbuki daha cok iyi yemem gereken zamanda onceye nazaran daha az yiyiyorum bende anlamadim niye boyle
Kunfeyekun Dyguklc demekki bu haftalarda baş ağrısı tekrar şiddetlenir iştah da kapanır. İlk hamile kaldığım zamanlar böyleydim şimdi gene ilk zamanlara döndük
Dyguklc Tugcemre08 geecekten cok iyi geliyo baslarda parol ixiyodum geçirmiyordu doktoruma sordum nane yagini onerdi onu aldim sakaklarima alnima masaj yapiyorum bide su migren taslari varya oda naneli ondan suruyorum gecirjyo allaha sukur ilaca gerek kalmadi tavsiye ederim
Dyguklc Kunfeyekun aynen oyle ilk zamanlara geri donduk ama valla artik halim kalmadi zorla besin degeri yuksek eeylerden agzima atiyorum sirf yarari olsun diye yoksa canjm h8c istemiyo
Dyguklc Kunfeyekun cok iyi geliyo ilaca gerek kalmadi bende allaha sukur dkktorum tavsuye etmisti zaten deneyin derim
Tugcemre08 Dyguklc çok teşekkür ederim. Yakın zamanda temin edicem. Birşey daha sormak istiyorum. Aktardan m ı interneten mi aldınız 😁
Kunfeyekun Dyguklc Malesef benim de oyle meyve sebze yiyorum biraz öyle yoksa eski her dakka acıkan ben gitti
Kunfeyekun Tatliskoo ilk zamanlar hep vardı. Çoktu sonradan azaldı bayağı şimdi tekrar çogaldı Tansiyon en son 1 ay önce hastanede olçmustum daha gitmemişim hastaneye