Mahurunannesiolmakistiyorum Adetimin ilk günü şimdiye kadar olmam lazımdı ama olmadım. Sizce test yapsam çıkar mı
aydemirtas Mahurunannesiolmakistiyorum eğer erken gebelik testi yaparsanız çıkar varsa ama kesin sonuç en az 1 hafta bekleyin derim ben yada kan verin
Fatma2277 Mahurunannesiolmakistiyorum ben adet günümde normal test yapmıştım çıkmıştı. Ama kişiden kişiye değişiyor. Arkadaşımın hamileliği 3 buçuk aylık olana kadar kan testinde bile çıkmamıstı
Ebru-001 Mahurunannesiolmakistiyorum geç döllenmeyse çıkmayabilir canım bir kaç gün daha bekle bence insallah vardır
Mahurunannesiolmakistiyorum aydemirtas Ebru-001 inşallah canım inşallah. Bi kaç gündür belim çok ağrıyo
aylininannesi61 Mahurunannesiolmakistiyorum Ben üç gün öncesinde yaptım sonuç pozitifti gebelik varsa çıkar ki senin postlarına çok denk geliyorum geçen gördüğümde dua bile ettim senin için inşallah hamilesindir
archmom Mahurunannesiolmakistiyorum predictor diye bir erken gebelik testi var benim 5 gün önce bile çıkmıstı 🥰
Mahurunannesiolmakistiyorum archmom aslında erken gebelik testinde belli belirsiz ikinci çizgi çıkmıştı ama varla yok arası biseydi yani odaklanıp bakmadan görünmüyodu bile dün kaset test yaptım çıkmadı.
Beyzan Mahurunannesiolmakistiyorum canım bence en güzeli adeti iki üç gün geçirmek. Ya da direk gidip kan vermek. Ben adetime bir kaç gün kala kan testi vermiştim Cok düşükte olsa çıkmıştı beta
archmom Mahurunannesiolmakistiyorum benimde normal testte çıkmadı ama erken gebelik testinde çıkmıstı canım . Yarına kadar bekleyip dediğim markayı al istersen canım. Varsa o testte yarın kesin belirgin olarak çıkar 🙏🏻
Elifmstf Mahurunannesiolmakistiyorum adet olmam gereken gün normal ucuz testlerden yaptım çıkmıştı canım
Beyzan Mahurunannesiolmakistiyorum çok haklısın Allah gönlüne göre versin inşallah bu bekleyişlerine değsin dualarım seninle