Deryahulya Kızlar 6 haftalık hamileyim midem çok bulanıyor ama şaka gibi kızartma ve cips canım çekiyor ve bunları yiyebiliyorum sadece çok zararlı biliyorum ama çok canım çekiyo ve bitek bunları yiyebiliyorum aynı durumda olan var mı
Rojinn Deryahulya aynen bende canım fast food yiyeceklerden başka bişi istemiyor heleki soğan halkası 😆
1prensesannesi Deryahulya ben ilk hamileligim de sabah öğle akşam patates kızartması yedim bi onu istedi canım. Artık eşim yeter çocuk patates olarak doğacak dedi 😂😂😂😂
Deryahulya anne_adayiii biliyorm ama birazcık yesem diyorm çook tatlı geliyo normalde hiç sevmem hamile olunca bşeler oldu 🤷🏻♀️
Melisct94 Benimde ilk başlarda öledi sonra geçiyor canım abartmamak şartıyla ye sonuçta canın çekiyor.
Faziletttt 1prensesannesi hahaha cnm bnm bende kızımda aynıydım sabah patates öğlen patates akşam patates artık patates almaya baş edemiyordu eşim şimdi ise hiç yiyemiyorum patatesi
1prensesannesi Faziletttt hahahah kızlar hep aynı demek patatesi seviyor 😂😂 ikinci hamileligim canım çekmiyor patates yine kız bu bişey sevmedi🙈😂😂