yarennida1919 37+1 iz anneler.Sabahları uyandığımda genellikle ağrı oluyor,bir müddet sonra geçiyor.Normal mi bu durum ,ya da erken gelmenin belirtisi falan mı ? 😊
halitefe yarennida1919 37+6 yım canım bende hiç ağrı falan olmuyor sadece yatakta dönerken alt tarafta çatı ağrısı oluyor o kadar ama kişiden kişiye değişiyor bu süreç anladığım
Yagmur_C yarennida1919 ben de 37 yim tam bi süredir her gece kasık ağrısı yaşıyorum 5-10 dkya geçiyor bence doğuma hazırlık ya da kanala girme ağrısı 2 gün sonra kontrolüm var sorucam ben de doktora
Gebe10 37+1 deyiz bizde bende de çok ağrı oluyor . Geceleri dönemiyorum çatı ağrısından. Saat başı uyanıyorum. Bazen yürürken belimden bacaklarıma ağrı saplanıyor. Kasık ağrıları yakamı bırakmıyor. Bunlar son zamanlarda olabiliyormuş.
Ozbu41bug 37+0 bendede geceleri donerken agrim.oluyo sirtim agriyo kasiklarima.bicak.saplanir gibi agrilar giriyo adet sancisi oluyo bazen bakalim sonucu ne olacak😅2 gun sonra kontrolum var bebegim kanalda degildi ins girmistir
yarennida1919 Ozbu41bug aynen öyle oluyor özellikle sabahları daha çok hissediyorum ,benimde yarın kontrolüm var soracağım doktoruma yazarım yine
yarennida1919 Bir de normalde bu haftalarda metabolizma hızlı çalışır benim tam tersi oldu adeta durdu sadece idrar yapıyorum ,sabah bir uyandım kilom fırlamış oluyor ,sizde de oluyor mu bu durum ?