12 şubat günü sezeryan ile lara medical park hastanesinde dogum yaptım. Ilk hamileliğim, ilk bebeğim onca şey düşünüp hayal ettim heveslendim ama ister istemez içimde kaldı. Çok şükür bebegimin durumu iyi suan kuvezde ama hiçbir cihaza bağlı değil nefes alımı biraz hızlı ve hırıltısı oldugu icin sadece gözetim amaçlı duruyor yarinda inşallah testleri yapılıp çıkacak🙏 11′deydi doğumum doktorum dışardan olduğu için erken gitmemi güzel bi odan olsun demişti. Bizde 8.30 gibi gittik görüştük bi saate bizi odaya alacaklarını söylediler ama almadılar halbuki eşim ödemesini bile yapmıştı. Ben doguma hazırlandım, ameliyathaneye gittim bebeğim doğdu vs. Oda hala ortada yok madem bu kadar kalabalıklar bize bilgi verebilirlerdi sonra doktorum aradi yönetimi ağzına geleni saydı, sonra bizi normal bi odaya koydular ama doktorum bi saate alacaklar yine haberleşiriz dedi. 1 de geldiğim odadan 6.30 da normal odaya çıktım doğru düzgün ilgilenmediler bile ağrı kesici istedim bi saat sonra geldiler çok rezil olduk. Bebegimden ayrıyım birde böyle bir olayla karşılaştık inanılmaz kötü oldum. Siz siz olun hastaneden tamamen bilgi almadan herşeyi konuşmadan gitmeyin hiçbir hastaneye. Sorularınız olursa seve seve cevapların😊