Selinaymurat Tugceonur ne güzel az kalmış baya bende 32 olucam yarın inşallah bir hafta var aramızda hazırlıkları felan yaptınızmı
Tugceonur Selinaymurat Evet herşeyimiz hazır bekliyoruz aslında erken doğum riskimiz vardı o yüzden 29 haftada hazırlamıştık ama ne gelen var ne giden 😇
Selinaymurat sntn geçer inşallah bende öyleyim nasıl vakit geçireceğimi şaşırıyorum ne zaman doğum inşallah
Selinaymurat Cemrece Ayy ne güzel mutlu olmuşsunuzdur inşallah hazirana ne kaldı diyelim tez vakitte geçsin zamanınız inşallah
Selinaymurat Smctn yaa çokk sevindim sizin adınıza darısı bizlere sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Smctn Selinaymurat âmin inşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ederim 😊 Darısı size inşallah sağlık la kucağınıza alın
Selinaymurat Sayeninannesi aramızda 5 gün var sizin bebeğinizin cinsiyeti ney aceba birde hazırlıkları tamamladınızmı
Selinaymurat Tugceonur benimde öyle erken doğum riski var denildi ama bakalım ben daha hazırlamadım artık yapmam gerekiyor sonuçta
Selinaymurat Yasemnnnnn Allah yardımcınız olsun biraz daha zaman varmış ama inşallah tez zaman da geçsin zamanınız şifa versin Rabbim
Selinaymurat Sherife_0660 Ayy çok sevindim evet o ilk başlardaki kendini hissetmeleri çok güzel zamanla daha da artıyor hareketleri
Selinaymurat Haticesrkya gelir inşallah bitmiş zaten annesi inşallah bebeğinizi sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün
Selinaymurat Bgs öyle bende daha 32.haftadayım az az başlıyım artık diye düşünüyorum beşik gelicek bu hafta bizimde bakalım
Elifkskl sevgisevgi gülhane de tanıdığım var dahiliye de o halledecek sabah erkenden bende gitmem gerekiyor ben hallederim dedi
Tugceonur Selinaymurat Bende en azından herşey hazır olursa doğuma da kolay giderim diye hazırladım bakalım ne zaman gelicek sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻
Selinaymurat Garfield06 ay daha yeni Allah nazardan saklasın inşallah tez zamanda geçer vakit sizin için sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat Tugceonur Amin inşallah bakalım ne zaman gelirlerse sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağımıza alalım hepimizde artık