Burcag Merhaba güzel anneler ve anne adayları :) eşimle kızımız için iki isim arasında çok kaldık ben tek isim olsun istiyorum. Sizce Defne mi Rüya mı ?? Hangisi kulağınıza hoş geliyor hangisi daha güzel sizce fikirlerinizi herkes yazarsa çok sevinirim :)
Martha Burcag defne de çok koyulan bi isim oldu son dönemde. Farketmez diyorsanız koyabilirsiniz ama Rüya da zarif duruyor.
Burcag Eski9 ben defne istiyorum eşim defneyi de beğeniyor ama rüya da diyor ikisinide koyalım diyor ona da ben yanaşmıyorum :)) bide burdan bir oylayayım dedim teşekkür ederim 😊
Eski9 Burcag valla cnm ikiside çok güzel yanı bilemedim ama rüya ismini bende kızıma düşünmüştüm ondan onu seçtim iki isim bende sevmiyorum hiç
Burcag Martha doğrudur, ben çevremde ikisini de çok sık duymadım doğrusu ikiside çok hoş naif isimler kararsızlık diz boyu 😬😂
Burcag Eski9 teşekkür ederim yorumunuz için :) bizde bilemedik bi işte :) ilerde evlenir eder kendi soyadını da kullanmak isterse diye iki isimde biz koymayalım diye düşünüyorm ben belki çok uzak zaman ama :) erkek olsa iki isim koyardım bu sebeple ama kızım için koymak istemiyorm