2 şubatta doğum yaptım sezeryan ile oldu oğlum. Burda onca yazı okudum hastane çantasında olması gerekenler diye birine bi faydam olacaksa bende yazayım istedim. Öncelikle depend mutlaka alın hayat kurtarıyor olduğunuz bedenden büyük alın benim olmadı sezeryan ile onu giymek imkansız ben kenarlarından yırtıp orkid gibi kullandım. 2 pijama takımı götürmüştüm 2 gece kaldım ama tek pijama takımı kullandım yanıma aldığım ne makyaj malzemesini düzleştirici tarak diş fırçası bunları hiç kullanmadım çünkü tek derdiniz hastaneden kucağınızda bebişiniz ile çıkmak. Bebeğiniz için alt açma örtüsü mutlaka götürün bide erkekse her taraf batıyo ☺️ Ben kendi altımada sermiştim nolur nolmaz yatak batmasın istedim. Biberon mutlaka alın bebeğimin şekeri düştüğü için mama verin dedi doktorum kaşıkla içsin dedik ama imkansız biberona alışır diye korkmayın onun sağlığı için ne gerekse yapıyorsunuz. Sütünüz gelmiyor çünkü yetmiyo elalemi dinlemeyin mama verin bağışıklığı düşünce sarılık yakalıyor. Kayınvalidem verme mama dedi hemşire verme dedi bi doktor geldi ver dedi bi hemşire ver dedi sütüm yetmedi çocuğum emdiği yerde hep uyudu beslenememiş ve sarılık oldu. Kimseyi dinlemeyin süt yetmiyorsa verin mama. Bebeğim için 3 takım götürdüm kullandık hepsini. Yanınıza şekeriniz yoksa malt içecekten alın . Ben bi tane içebildim şekerim vardı çok yüksek çıkınca içemedim .İnce örtüler var sardığımız ondan 2 3 tane alın kirleniyor çünkü. Ben emzirme atleti sütyeni almıştım yanıma onları kullanmadım bi tek hastaneden çıkarken emzirme atletini giydim. Kendime yedek çorap iç çamaşırı koymuştum kullanmadım o kadar agrı olunca kıyafet saç düşünmüyorsunuz tek düşündüğüm benim hastaneden çıkmaktı ☺️ Allah herkese kolay doğum nasip etsin benim hiç kolay olmamıştı