Hatice-93 Kızlar d vitaminini kaç haftadan itibaren kullanmaya başladınız? Doktor kaç haftalıkken yazdı
Haticeyuce31 Hatice-93 12 ye kadar sadece folk asit kullandım 12 de kan ilacı omega 3 ve d vitamini verdi 16. Haftada ise magnezyum ve mide koruyucu verdi canim
zeytinkiz D vitamini testi istedi doktorum benden. Eksiklik var deyince 8. Haftada günde 4 damla olarak başlattı 10.haftamdayım bitene kadar devam edeceğim.
Hatice-93 Bende 5.haftada başlamıştım kızlar sağlık ocağı vermişti vitaminlerime bakıp verdi ama İnternete denk geldim de 12. haftadan itibaren yazıyordu acaba ben yanlış mı kullanıyorum dicektim 😊
Hatice-93 Şuan 9+6 yim 8 damla kullanıyorum kahvaltıda ekmeğine sür demişti sizde öyle mi kullanıyorsunuz
zeytinkiz Hatice-93 evet eczane eşime söylemiş sbaah kahvaltıda ekmeğine damlatabilşr en rahat kullanım şekli diye. Ama ekmek tuzlu o tatlı pek gitmiyor en güzeli meyveli keke damlatıp yemek 🤭😃 Bi kaç sefer öyle yaptım da yine ekmeğe döndüm ben 😒
Esekoldurengunes Ben başlarda doktor kontrollerini biraz ihmal ettiğim için 17. haftadan itibaren kullanmaya başladım. Pedia D diye bir damla kullanıyordum, şu an ise doktorum Coledan D3 diye bir damla yazdı ona başlayacağım.
Hatice-93 Esekoldurengunes Herkese farklı veriyorlar demekki vitaminleri değerlere göre yada doktora göre değişiyordur kış ayında olduğumuz için kullanmak gerek inşallah faydasını görüruz 🙏😊
Hatice-93 Haticeyuce31 sana baya birsey vermişler canım eksik vitaminin çok olabilir insallh doğuma kadar hersey düzelir bende kan ilacı ve d vitamini kullanıyorum hatta serumla demir takviyesi aldim bende de kansızlık var
bircivcivannesi Haticeyuce31 bı vitaminleri şikayetlerinize göre mi veriyor yoksa rutin mi bu şekilde
Hatice-93 Flower3 evet canım senin İnternette okuduğum gibi başlatmışlar benim çok erken başladı 5.hafta da
Hatice-93 zeytinkiz sen yinede dedikleri gibi yap canim keke yapınca vitamini doğru şekilde alınabilir mi bilmiyorum ki 😊bnde ekmeğe damlatip alıyorum 😊
Haticeyuce31 Hatice-93 aslında hix eksiklik yok canim benm kan ve idrar tahlilerimin hepsi temiz cikiyoe cok şükür oğlumda bask bir doktora gidiyordum o sadece omega 3 ve kan ilacı vermişti magnezyum falan hic bisey vermemişti baya bacak ağrıları çekmiştim mide ilacı vermemişti baya mide yanması yaşadım ama bu doktor ben hepsini veriyorum kullanmanızı tavsiye ediyorum dedi gercktnde ne bacak ağrısı yaşıyorum o magnezyum sayesinde nede mide yanması falan gebeligin yarattığı bazi agri sancıları azaltmak için verdiğini söyledi doktor ve faydasinida gördüm 🥰
Hatice-93 Attent aaa o kadar çok kullanılabiliyor muymuş doğuma kadar hep mi yoksa belli bir zamana kadar mı kullanicaksin canım 😊