Kbrgnca Merve95merve ben de iştahsızım 33. Hafta olcaz. Geçen aylarda önüme ne gelirse silip süpürüyordum şu an hamilelikten önceki halim gibi iştah. İyi oldu aslında bebişin kilosu artıyor sadece
Minigim20 Merve95merve bende çok iştahsızlık var yemek için kendim i zorluyorum resmen son zamanlar bebeğe kilo aldırmak için
ayshoo ben benn yemek yerken zevk alanlardanım ama bebiş büyüdü zorluk yapıyor diye mi anlamadım çok fazla yemez oldum dün kontrolüm vardı kilom sabit kalmış çok şükür bebiş almış ama şaşşırdım ilk aylardan beri kilo alan biriydim🙈 34+5 olduk😌
Tugbaslan3458 Merve95merve aynen bende de var 33+4 🙋🏻♀️ canim biseyler isteyip iştahla yapan ben simdi ise hiç bisey yapasım da yok yiyesim de yok zorla o aç kalmasın icerde hareketsiz olmasın diye yiyorum 😏
Mom046 Merve95merve Ben 🙈 32-33 den sonra tüm olan iştahım gitmişti. O sürece kadar baştan beri fena iştahlıydım normal sanırım.
Haticearen Merve95merve aynen canım.33+6 yiz 1 haftadan fazladır iştah.hic yok bende de sadece kahvaltı yi güzel yapıyorum
Mavilotta Merve95merve midene baskı olmasından dolayı olabilir. Sonlara doğru oluyor o şekilde. Sağlıklı beslenmeye çalış.
ulviyedemirbas2 Merve95merve 29cu haftadayım bende aynıyım eşimde mecbur ye ye diye tutduruyor zaten şeker cıkdı diet yapıyorum 🤦🏻♀️
Sibel43- Canim ben daha gitmedim 30dan beri ama haftaya gidicem gidince soylerim ama son zamanlar istahim kapandi bulanti falan oluyor