Zahide15_ https://imgyukle.com/i/LYzNAf Tam net değil ama anlaşılıyo 🙂 ve sizce reflü yastığı gereklimi yenidoğan için ?
Zahide15_ aaayLn hayır canım konsepte uygun olsun diye sanırım karşısınada zürafa resmi koymuşlar 😅😅😅
aaayLn Zahide15_ okadar seyin icinden fille zürafayi almaya gidim erkenden dedim bende kendi kendime hayattaki sansim 😂😂
Nazli34 Zahide15_ hay Allah razi olsun🥰😂 insaAllah oyun halisini alabilirim. Uff cinsiyet belli olmayınca herşey kısıtlı
Zahide15_ Nazli34 doğru cinsiyet belli olmadığı için bissürü şeyden vazgeçmiştim bende bi önceki kampanyada 🙂 inşallah yoğunluk olmaz bulabilirsiniz bebiş için istediklerinizi 🌸
Bittercikolataa Bebek aktivite halısı 🥰 Fiyati guzell normalde internette falan pahali 😌 bakıp alınabilir 👍
Sedaerhan Bittercikolataa burdakiler bırakırlarsa ben de alacagım on da açılıyor yedi de kuyruktalar inş yetişirim ben de
Minikasya Reflü yatağında altta çocuğun kaymasını engelleyen bariyer yoksa bir işe yaramıyor diye yorumlar yapmış anneler bu tarz ürünlerin altına. Çocuk aşağıya kayıyormuş.
Aygul01 Minikasya evet Asaga kayıyor bizde almıştık 2,3 defa uyutabildik sonra cocuk hep aşağılardaydi kullanamadık malesef.
yigitalpinannesi40 Zahide15_ Kesinlikle reflü yastığı çok işe yarıyor ben doğum yaptığım da kullandım ilk zamanlar sadece onda uyuyordu ama sonra büyüdükçe kaymaya başladı beşik içinde kullandım sürekli aşağı kayiyordu sığmıyordu ozaman bıraktım
Edsn Zahide15_ bebeğim şu an 4 aylık alacağınız en önemli şey reflü yatağı çünkü bebekler emdikten sonra boğulma riskini engellemek için reflü yatağı kullanmalısınız ,kullandığınızda iyi ki almışım diyeceksiniz
Seymaplyrl Zahide15_ bence çok gerekli canım bebeğim sürekli kusuyor doğduğundan beri reflü yatağından başka bir şeye yatırmadım kurtarıcı gibi