Busraa42 sutun yetmiyor mama veriyorsan mamayi biberonla degil emzirme sondasi satiliyor onunla yap.Bebek gogsunu emdikce sutun inecektir.Ilk basta az gelir sonra gider tekrar gelir.Hic pes etme.Sicak uygula.Sagmadan once bir tekneye sicak su doldur sicak suyla yika iyice masaj yaparak.Gelmiyor diye sagmayi birakma yarim saat sag gogsunu bir sag bir sol yap.Bende 8 gun once oldum sezeryan.Ilk gun geldi 3 gun gelmedi.Bebegim gogsumu istemedi sut gelmedigi icin.Sagdim ancak 1 cay kasigi cikti yinede verdim.Sonra emzirme sondasi aldim onunla mamayi ve gogsumu cekti.2 gun kullandim.Sonra sondayi biraktim gogsume sut indi.Simdi mamadan once bebegime gogsumu veriyorum 15 dk emiyor.Asiri aciyor sizliyor gogus ucum cok acitiyor ama birakmiyorum vermemezlik yapmiyorum.Seninde canin acirsa birakma canim.Sut geldigi icin daha istememezlik yapmiyor.Sagdigimda cok az geliyor ama emdikten sonra gogsumden baya sut geliyor sıkinca.Umarim yardimci olmusumdur.Agriniza gelince yeni dogum yaptiysaniz 3veya 4 gune gecebilir.