Melikemurat Happymam yanına çok isim uyuyor ama tek düşünüyorum artık ben eşimde tek istiyor tekde güzel bence ☺️♥️
Happymam Melikemurat vende sıkıldıkça yanına ikinci isim buluyorum eşimi darlıyorum ama sanırım tek olacak😂 tek daha havalı
19231923 Melikemurat benim kızlık soyadım da yiğit bu arada ☺️ Ama kuzenimin oğlu da yiğit acayip yaramaz diğer çocuğu Yaman oda öyle demekki adını taşıyor çocuklar yine de sen bilirsin 😂
Nursel725 Eceee7 hiç koymayın bencede Ece ismi tek başına çok sevimli zaten 😊çok kararsız kalınan 2 isimolsa anlarımda özellikle aranmamalı bence 😊
Eceee7 Nursel725 aynen bizde kisa oz ve annesinin ismine yakin olsun istedik inşallah saglickla gelir adıyla yasar🤗
Emel61 Bu sene de herhalde yiğit ismi meşhur benim de oğlum olacak iki haftamız kaldı Allahın izni ile tek isim yiğit. Olacak başka bir şey eklemicem büyük oğlumun ismi Mustafa Duran ama Mustafa kullanılıyor iki.ismi bence gereksiz
Havva- Bisey soylemek istiyorum yiğit efe ismini koyacaklarla alakalı isimden çok anlamları önemli bence yiğitle efe aynı anlamda niye böyle bisey tercih edilirki karan mesela yabani ot demek ilerde çocuklarımızla çok dalga geçerler:)