Nursel725 Bence tek daha güzel 😊niyeyse tek isimli çocuk pek kalmadı şimdilerde . Tek isim bana daha havalı geliyo😊herkes isimin yanına isim bulma derdinde zaten çoğu zaman biri kullanılıyo . Ben öğretmenim ve çocukların çoğunun iki ismi var ve çok zorlandığım için tek isimlerini kullanıyorum 😊
Eceee7 Nursel725 bende ayni düşünüyorum yeğenlerim.var iki.isimli okulda birini kullanıyorlar evde aile farkli.cocugunda kafasi karışıyor. Ben sadece Ece istiyrm .yanına birsey koy kisa diyorlar hep
rabiasrgn Melikemurat cinsiyeti daha öğrenemedik ama oğlumuz olursa Yiğit Buğra koymayı düşünüyoruz 🙂
Biryigitannesi Rmykzc ooo yiğit hamzalar hep yakın tarihte geliyor ☺️☺️ Bnmde oğlumunda ismi Yiğit Hamza inşallah görünce mutlu oluyorum nedense 😂😂
Sinem_469 25 aylık oğlumun adı Yusuf yiğit Yusuf babasının adı soyadımiz ayaz Yusuf yiğit ayaz güzel duruyor bence 😁
tanya25 Melikemurat Yiğit Alp 🧚🏼 Bizde var bi tane aşırı hiperaktif bir çocuk ama aynı zamanda çok uysal :)
MeryemAsln Bende Yiğit koyacağım Allah nasip ederse 🙏🏼 Genel de 2 isim konulduğunda biri kullanılmıyor bile , bizim ki tek olacak Ama siz yine de 2 isim koymak istiyorsanız Yiğit Efe , Yiğit Ege de güzel