Asenadgdvrn80 Karnımdan pat die sesli bir şekilde ses geldi 2-3 defa neden acaba böyle olan var mı ☹️ 34+3 haftalıgim korktum yani neden olur
1anne- Asenadgdvrn80 bebek kaburga kemiklerine vuruyor mu? Benim oralara vurduğu için bazen ses geliyor
Happymam Asenadgdvrn80 bazen bende de baloncuk patlaması gibi ses geliyor kümseye inandıramıyorum ama gelihor eminim😂
Efekartal Asenadgdvrn80 bebegin hickiriyor 🙂bende hamileyken ilk korkmustum doktorum hickirdigini soylemisti 🙂suan bebegim cok saglikli kucagimda
Vuslat23 Asenadgdvrn80 canım valla ben duyuyom helekı anı dönsem ,31hafta. Kız kardesımde de oluyormus
Asenadgdvrn80 Vuslat23 bişey olduğundan dehilde insan bebeğine birşey oldumu diye korkuyor geçen bir bayanın ağrısı varmış post acmis diğeri azarlamis resmen hamilesin tabikide bu aylarda ağrın olcak falan
Vuslat23 Acemilik olabılır yada tecrubelı olsanda her gebelıkte yasadıgın aynı olmazkı anlayıslı olmak gerek . Benımde 2. Fakat ılk gebelıgımle cok ılgısız bazennhıcbırsey bılmıyom sanıyom :)))
Asenadgdvrn80 Vuslat23 benm ilkte böyle birşey olmadı ama bunda var sorunca azarliyorlar falan cahil cahil hareketler sergiliyorlar
Vuslat23 Asenadgdvrn80 okadar cokki cehalet yazık kı her yanımız dolu dızgın. Duymayacan uzak kalacan
Happymam Asenadgdvrn80 aman ne korkucan klavyesi olan konuşuyor boşver ama sen inanıyorsun demi ses geldiğine ben kimseyi inandıramıyorum😄