Minikbebek25 Rabbime çok şükür 13 haftalık olduk 🤲 inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız 🤲sizde durumlar nasıl sevgili anneler 😍🥰
BurcuLice Minikbebek25 son 87 gün bizde bu hafta 3. Trimestere girdik gün sayıyoruz sağlıkla gelsinler inşAllah
Birtane2307 Minikbebek25 bizde 14+1 olduk cok sukur sikinti yok haftaya cinsiyet hayirlisiyla belli olacak dedi doktor heyecanliyiz 😅 Saglikla kucagimiza alalim hepimiz insallah cok sukur bi belirtim bi sikintim yok hamile degil gibiyim sadece gobegim biraz cikti heyecanlandim😅
Minikbebek25 BurcuLice yaa sizin az kalmış bin maşallah 🥰 nasıl gidiyo zor oluyo mu bizde heyecanla bekliyoruz
BurcuLice Minikbebek25 ilk 3 aydan sonra rahattım da ayaklarım şişmeye başladı artık son düzlükte neler olacak bekliyorum bende merakla ☺️☺️ Bakalım neler olacak
Minikbebek25 oykuduru21 bin maşallah minige 🥰 aminnnn hepsi saglikla gelsinler inşallah 🤲 sizin de az kalmış heyecan dorukta desenize☺️
Minikbebek25 BurcuLice ayy bende sismekten baya korkuyorum hareket edemem diye 🤭 sağlıkla gelsinlerde napalim artık 🤷
oykuduru21 Minikbebek25 bu zamana kadar bişey anlamadık ama alışveriş hazırlık kısmı başlayınca heyecan arttı tabii sabırsızlıkla bekliyoruz 🥰🙏🏼
Minikbebek25 Fadime_56 bin maşallah 🥰 var mı bı değişiklik ben bazen unutuyorum eşim hatirlatiyo onu yapma yeme falan🙄
Minikbebek25 Birtane2307 oy bin maşallah 🥰 heyecan hiç bitmiyo dimi kalp atışı cinsiyet hareketleri derken hepsi ayrı güzel 🥰 bende hiç hamile değil gibiyim daha göbek falan da yok 🤭
Birtane2307 Minikbebek25 gobusler de cikar heyecanlar da biter bu defa yeni heyecanlar gelecek onlar dogunca ❤🥰
Daniay Minikbebek25 Bizde tam 13 Haftalık olduk 🍋 Güzel geçiyor bazen hamile olduğumu unutuyorum acaba sorun mu var niye bişey hissetmiyorum diye korkuyorum Kontrole gideceğim günü iple çekiyoruz 🥰 Birde cinsiyetini öğrenmek istiyorummmmm aşırı merak ediyorum 🤩
Minikbebek25 Daniay bın maşallah 🥰 ah bı hissetsek bu korkular bizi yiyip bitiriyo dimi her kontrolde elim ayağım titriyor inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🤲 önce cinsiyet ve alışveriş Allah izin verirse 🤭
oykuduru21 Minikbebek25 ayy sorma dipsiz kuyu 😂 az kıyafet alayım dedim ama yok insan kendini tutamıyor 😅
Daniay Minikbebek25 Alışverişe başlamak istiyorum hemen ama eşim çok erken diyor belli olduğu an almaya başlıcam 🥰 Sağlıkla gelsin tüm bebeklerimiz tatlı heyecan bunlar 🌸
Minikbebek25 Elif5361 bin maşallah 🥰 ne güzel siz cinsiyet ogrenmissiniz darısı bize inşallah 🤲 bı hissetsem sanırım tamam artık hamileyim diyicem🤭
Elif5361 Minikbebek25 evet 12+5 de tahmin etti 14+3 de netleşti %90 Erkek bide gördüm yani görmesem değişir derdim 😂😂💙🥰İnşallah sizde tez vakitte öğrenirsiniz çok güzel duygu