esilemerveker Nurrr2112 2-3 tane limon tuzu at ağzına bir de patates haşlayabilirsen patates haşla ama limon tuzu hemen kesiyor
Nurrr2112 istanbul3434 istanbul3434 gideceğim canım yarın bide akıntım da var acaba enfeksiyondan dolayı olabilir mi
istanbul3434 Nurrr2112 onu da sorun gitmisken olabilir olmayabilir ben doktor degilim tahmin yurutmem cok zor:(
Sedaerhan Nurrr2112 cogu şeyi deneyip geçmiyorsa strestte bagırsagınıza vurmuş olabilir stres mi yapıyorsunuz acaba
Nurrr2112 Sedaerhan evet yapıyorum ister istemez oluyor eşim asker midesinden rahatsız olduğu için ha bire hava değişimi veriyorlar düzensiz bir hayat
Mumsyyy Hemen bir corba kasigi limon suyu icin aninda kesiyor, ben ishal olmaktan cok korkarim hemen ise yariyor,
Buketkucuk Nurrr2112 muz yemeye çalışın bol bol ama ishale iyi gelir hem bebeğe kilo aldırır. Patates haşlayıp yiyin bol bol, ekmek yemeye çalışın doktorunuza danışın belki bir ilaç falan verir
Nurrr2112 Buketkucuk Buketkucuk yarın doktora gideceğim ve madem kilo aldırıyor bebeğe bol bol tüketeceğim Allah razı olsun bu sevindirdi beni
Hicran_isik03 Nurrr2112 benimde vardı doktoruma sordum nişasta yoğurt yiyebilirsin dedi muz ve onu yiyorum düzeldi gibi ins tekrarlamaz
EceElif Nurrr2112 covid testi yaptırın mutlaka bir yakinim sadece ishal ve halsizlik belirtileriyle atlatti covidi
BurcuP Nurrr2112 reflor önerdi doktorum probiyotik yoğurda katıp yeniyor çok etkili hemen kesiyor ve ilaç da değil
BrglErkrkmz Nurrr2112 ben hamileliğim boyunca ishali çektim bazen geçiyor bazen tekrarlıyor doktorum reflor toz verdi 3 gün iç dedi içtim geçti arada tekrarlarsa yine aynı şekilde 3 gün içiyorum geçiyor bebeğede bir sıkıntı teşkil etmiyor