hamisko Kızlar pazar kahvaltısı için önerebilceğiniz pratik güzel şeyler var mı? Önerilerinizi bekliyorum ❤️
Birkiz hamisko yumurtalı ekmek olabılır mini pizzalar olabılır marketlerde satılan lavaşlardan tava böreği yapabilirsiniz
Beyzan hamisko patates rendeleyip tavada pişiyorum çok güzel oluyor sunumu da güzel pratik. Ama ben yarın sıkma yapacağım Adana usulü. Hamurunu yoğurdum dolaba attım😌
160620 hamisko fırında ekmek dilimleri üzerine yoğurt yumurta peynir ve baharat karıştırıp ekmeklerin üzerine sürüp fırına atın çok güzel kıtır ekmek oluyor😍
Dmllll Normalde spontane yaparım ama yarın yumurta salatası ve simit tost yapıcam ☺️ Eşimde Gül böreği yapıcak ortaya karışık bişey oldu ilk defa 😂
Brcklc Ben yeşillikli krep yapıyorum,patates kavurması ,bayat ekmekden pizza yapabilirsin,fırında kaşarlı sarımsaklı ekmek dilimleri,Kekikli kaşarlı domates tava,yumurta dolması,sosisli karışık menemen aklıma gelenler🤗
Buketkucuk hamisko bende daha şimdiden sabah hazırlayacağım kahvaltıyı düşünüyorum 🤦🏻♀️ Sucuklu yumurta yapabilirim belki😇 Öneri de bulunayım, krep, yumurtalı ekmek, peynirli omlet, pankek, ekmek kızartması falan yapılabilir ama ben çok ağır şeyler yememeye çalıştığım için ne hazırlayacağımı bilemiyorum bazen 🤷🏻♀️
hamisko Bende her pazar düşünüyorum ve hep aynı şeylerden sıkıldım artık onun için sizden öneri almak istedim teşekkür ediyorum hepinize ☺️
Elif5361 hamisko Valla gördüğüm en güzel soru 😁İlk defa denk geldim menü sorana 😂bu arada krep çok güzel oluyor 🥰