Ruken123 Kızlar bu forumu kim düşünmüşse çok iyi yapmış kendimize benzer bi çok konu dönüyor takip etmekten banyoya giremedim ne işim varsa erteleyip dur şu foruma bi girim neler varmış diyorum son iki saatir güya banyoya girecem eşimin gözünde tembel oldum artıkın 😂😂 eskiden instagramda bukadr vakit geçiriyordum şimdi pabucu dama atılmış durumda 😂😂😂
Ciara93 Ruken123 kız sorma aynen akşam olunca elimden telefon düşmüyor eşim çok şikayetçi bu konudan 🙈
Zeykem Ruken123 ayy aynen gecen resmen 2 saat burdaymısım ben valla cok oyalıyor ınsanı ama ben burda olmakdan mutluyum 😍
Deletedmom15257 Ruken123 az once tehtit yedim 😂😂😂whatsap.arkadas grubu yapcam madem ellinden düşmüyor bende aynisini yapcam dedi 😂😂
Ruken123 Ciara93 gecenin dört buçuğu eşim yabancı dili dönmüyor diyo nabıyon yinemi hamileli 😂😂 dedim evet
Ruken123 Zeykem kaynana derdi eş derdi kimseye anlatamadığımız şeyleri birbirimize anlatıyoruz ve aşırı rahatlıyorum ben içimde kalacağına yaz gitsin ve arkanda ordu gibi hak veren hamiş anneler çok hoş değilmi ya 😂😂❤
Ruken123 Deletedmom15257 benimki göz doktoru gözün bozulacak diye tehdit ediyo beni günde yirmi kere gözüne şu olur bu olur falan filan hiç dinlemiyorum bi kulağımdan giriyo diğerinden çıkıyor 😂😂😂
Ruken123 Seher7213 benimki ilk bende tecrübe edindim ikincidede happy mom 😂😂 doğurunca happy kids e taşınıyorum 😂