Cicekler Aşırı bir kabızlığım vardı lavman yaptım evde ve normalden fazla ıkındım tuvalet esnasında patlayana çatlayana kadar ıkındım ve şuan aşırı huzursuzum bu durum bebeğime zarar vermişmidir? Çok ıkınmak bebeğime bişey yapar mı 15+3 haftalığım
hamileana Cicekler kanama ağrı sancı yada su gelmesi gibi durumlar yoksa bişey olmamıştır heralde canım lavman yapınca ıkınma gerek kalmaması gerekiyor aslında ama işe yaramadı mı
Zhdmrt Cicekler hiç bir zararı yok canım bazı hamileler de kabızlık oluyormuş Dr ilaç verioo aslında bana da vermişti ama benim kullanmama gerek kalmadan geçti
ufuknihal Cicekler Bende o haftalarda yaşamıştım geceden bir bardak suya 2-3 kuru kayısı at sabah onları ye suyu da iç bu da işe yaramazsa doktor kontrolünde duphalac şurup içebilirsin bir ölçek bile süper işe yarıyor
hamileana Cicekler Cicekler korkma canım bir daha olursa aç karnına salatalık ye bir bardak su iç çok iyi geliyor
Gizoos Cicekler canım o haftalarda bende çok ıkınırdım sorun olmaz diye düşünüyorum. Doktoruna danış duphalac diye bir şurup var ben onu kullanıyorum artık. Doktorum verdi baya rahatladım mesela bende rahim ağızı yetmezliği var o yüzden artık ıkınmamaya özen gösteriyorum ıkındığımda rahim ağızı uzunluğum 1cm düşüyor. Normalde 2.8cm. Ama bir zarar vermemişsindir içini rahat tut kayısı vs onların hiç biri bende yaramıyor işe 😬
Esosun Cicekler kanama yoksa problem olmadığının işaretidir. Ama için rahat etmiyorsa tabiki de gitmelisin birde bidaha bu kadar ıkınma yani nolur nolmaz kabızlık önleyici şeyler ye ve kabız edebilcek yiyecekleri hayatından şimdilik çıkar
Sen1meleksin Cicekler yok canım bi çok anne yaşıyor bunu kabızlık en başta oluşan bişey hamilelikle beraber bişey olmaz. Bol sıvı tüket
sedamom Canım suan yapmıssın bi sorun yok gibi gözüküyor, ama bidaha yapma derim. Yani ıkınma. Benim doktorum kan ilacım ve vitamin ilacım kabız yaptığı için birini değiştirdi diğerini yarı ölçek kullanmamı söyledi ıkınma diyede uyardı. Demekki etkiliyor.