Maliefem Premses Hüma normal yaptım 1100 doktoruma hayran kaldım Doğumda sezeryan sonrası normal Doğum yaptım bide Allah binlerce kez razı olsun
Maliefem FeriDee gönül özsipahioğlu bana besmele çektirerek nazımda oynatarak Doğum yaptırdı İnan 10 tane daha olsa doğururum😂😂😂 doktor ben ebe gerçekten çok önemli
Maliefem FeriDee iki gönül var canım ınstagram yok maalesef burdan sor istersen ben yardımcı olmaya çalışırım
FeriDee Maliefem bende gönül erkan a gidiyorm işte. Hastane nasıldı doğumhane falan o süreç nasıl işliyor aklına gelen herşeyi anlatırsan çok sevinirim
taninmayananne Huma seyma hanim 1500 ikinci dogum 1300 galiba normal dogumda bu sekildeymis ama seyma hanimin sezaryen fiyatini bende bilmiyorum
Zeynep-ZMG Dünyam hastanesi Aynur Simur doktorum 1600 diye biliyorum doğum ücretini her muayenemde benden önce dualarla şükürlerle anlatır bebeğimin durumunu sağolsun gayet memnunum çok iyi biri
Zeynep-ZMG Bi avantajıda yeni doğum yapmış ikiz bebekleri olan bi anne onunda etkisi olduğunu düşünüyorum daha merhametli anlayışlı bi doktor