Gull-senn Kızlar merhaba, bir oğlum var ismi Yağız. Şimdi bir tane daha geliyor. Bir türlü isim bulamıyorum 😕 Uraz düşündüm ama herkes o ne diyor lütfen tavsiye de bulunun🤷🏻♀️
Pamugunannesi1 Gull-senn Uraz çok güzel isim yağıza da çok uygun kimsenin ne dediği umrunda olmasın çocuk senin en iyisini sen bilirsin 🧡
Buketkucuk Gull-senn bence Uraz gayet güzel bir isim. Bizde nasipse Arven adını koyacağız kızımıza duyan o ne yahu diye soruyor ama biz çok seviyoruz kızımızın ismini öyle şeylere hiç takılmayın bence🙏🏼
Gull-senn Pamugunannesi1 evet kesinlikle katılıyorum ama biri o ne diyince de ister istemez sanki işimden soğudum bilmiyorum 🤷🏻♀️
Pamugunannesi1 Gull-senn Hiç soğuma çokta güzel şimdiden ağzını alıştır çok duyulmayan isim kimse alışkın değil o yüzden o ne biçim diyorlardır boşver onları
Gull-senn Gulsen4224 ayaz da aklımızda. Bu arada bebeğimin erkek olduğunu ilk siz söylediniz. Gerçekten tebrik ederim 🥰
Gulsen4224 Gull-senn rica ederim balım ne yaptım sanki☺️😍sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim içine sineni koyarsın inşallah yavruna ama ayaz hoş oldu abisinin adıyla uydu diye fikrimi sundum😘🥰
Arnisa Buketkucuk Buket hanım merhaba. Benimde kızım olacak arven ismini çok beğenmiştim fakat araştırınca kökeninin yabancı olduğunu ve aslında bir anlamı olmayan uydurma bir isim olduğunu öğrendim. Yanlış hatırlamıyorsam youtbdn araştırmıştım. Yanlızca kulağa hoş geliyor diye anlamsız bir isim koymayın bence ama yinede sizbilirsiniz. Bilginiz olsun diye yazdım yanlış anlamayın.
Gull-senn Pamugunannesi1 teşekkür ederimm aslında eşimde çok söyleme sürekli söyleyince beğenmiyorsun diyor 😋
Beyziikoo Gull-senn Aayy Yiğit ne güzel olur en sevdiğim iki isim Yiğit ve Yağız 😍 Oğlum olursa inşaAllah Yağız koymayı çok isterim 😍😍😍
Beyziikoo Gull-senn Aaayyyyyyy yaaaa benim de öyle hem kardeşimin hem yeğenin ismi yiğit 😑😑😑 Mert Poyraz Rüzgar Bunlar da olabilir belki🤗🤗🤗🤗🤗
Arnisa Yeğenimin ismi yağız eymen 😊 bence beğendiğiniz ismi koyun kimsenin ne dediği önemli değil. Herkes herşeye bir kulp buluyor
Gull-senn Beyziikoo Mert e de çok aklım gitmiyor değil 😋 iki isim de istemiyorum 😅 ne yapacağım bilmiyorum. Olmayan başımıza kendi kendimize dert açıyoruz 🤷🏻♀️😋