Dilekk3535 Gizem957 tam olarak bilmiyorum ama suan doktor arayışında Ankara’da başka bir doktor bulmak istiyor
Hsbsk Gizem957 belki benim durumum olumsuzdu mecbur oyle konustu. Ama bütün olasılıkları riskleri soyluyor bunu kendisi de soyledi. Benim mantığıma göre de risk herzaman var yolda yürürken de risk var
Bsmlh Gizem957 inşallah dayanır 36 da alırız diyorlar ama dayanması garanti degıl canım armut be su başka hiç bişi yok yapılcak
Gizem957 Hsbsk evet ayse kırbaş a gidiyorum medikana ya tavsiye ederim çok ilgili bide riskli gebelik uzmanı
Hsbsk Gizem957 ben ozel bi muayehaneye gidiyorum da. Dogum konusunda kararsızım. Ucret ne kadar acaba
Hsbsk Gizem957 meltem aksu sonmezer var cukurambarda ona gidiyorum muayehanesi 350 . Dogumda disarda olacak hastaneyi netlestirmedik daha
Salihsaliha Hsbsk merhaba çağrı gülümseri araştırırken yorumunuzj gördüm de hasimato ilaçla kontrol altına alınamıyor mu bende de öyleydi ama onu hiçbir doktorum sorun etmedi çağrı bey tam olarak ne riskinden bahsetti size bu durumla alakaali şaşırdım
Hsbsk Salihsaliha çağrı hocaya giderken hasimato oldugumu bilmiyordum. Simdi ki doktorum hasimato hastasısin dedi. Siz hangi doktora gidiyorsunuz