Buket_005 Iyi akşamlar hanımlar 33. Haftadaki sezaryen olacağım gaziantep ncr hospital emel peri canpolata gidiyorum ama hastane ile ilgili olumsuz şeyler duydugum için emin degil bana önerebileceğiniz doktor hastane var mı
Minnakkannesi Buket_005 ay ben o kadına gittim çok itici ve aşırı ilgisiz hastane içinde iyi şeyler söylemediler ama pahalı gelmezse kesinlikle medikalpark tavsiye ederim
Mondlicht Buket_005 Fatma Esin karçin doktorum çok memnunum eskiden defalife hastanesindeydi şuan kendi muayenesi var. Doğumu da defalife da yaptırıyor. İlk kızımda çok çok memnun kalmıştım
Derya_eren1003 Buket_005 bende anka hastanesi yasemin Dokuzogluna gidiyorum çoksa memnunm ilk bebegimdede ona gittim
Buket_005 Minnakkannesi kontrollerimde falan her detayı ben sormadan mutlaka söyler ama bilemedim şimdi
Minnakkannesi Buket_005 ben gittim canım 3 dakika bile sürmedi kontrolümüz o kadar hızlı anlatıp gönderiyor ki soracağım soruları bile unuttum hep
MervErdo Ben akademide aysun hanıma gidiyorum arkadaşım sezeryanını yaptı yanında refakatçi kaldım hastane temiz hemşiresi personeli ilgili hatemde yılmaz gencoyu da çok öven var
Hakanurcan Defa life hastanesinde manolya hamını tavsiye ederim. Bilgisine güveniyorum kesinlikle içim çok rahat eltim ve arkadaşım onda doğum yaptılar aşırı memnunlar. Hastanede zaten tertemiz ve kaliteli.
2620 Buket_005 Allah yardımcınız olsun evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Neden gerekli gördü sezeryanı
Sekerrr Buket_005 bende deva hastanesi Cevdet öksüzlere gidiyorum bu 3.cu doğumum olacak bu doktorla memnunum kontroller de bebeğin bütün organlarını sayıyor besmele çekerek bebeğe bakıyor 👍