Zasya zehra2934 40+2 de doğum yaptım kızıma. Ne nişan ne sancı sadece suyum geldi. Tuvaletini yapıyormuşsun gibi ama tutamıyorsun devamlı akıyor. Gelse mutlaka anlarsın. Sonrasında suni sancıyla doğurdum
Duygusuz zehra2934 ben ben aynı haftadayım akıntım oluyor sürekli su mu geldi diyorum carsamba persembe iki gün üst üste acılmama bakıldı ondan beri pembe kahverengi sümüksü akıntı geliyor nişan her seferinde su mu geldi acaba diye bakıyorum
Baybymucize zehra2934 benimde öyleydi ama idrar çıktı hep fakat erken Doğum ettim 33+4 de gece 5de tuvalet sıkışması yaşadım gittim pıt dedi bişey ayağa kalktım bişey durmuyor biraz durdum idrar mi geliyor dedim ama Çeşme gibi su aktı suyunu anlarsın ilk gebeliğin bile olsa canım birde karnım indi suyum gelince yumuşacık oldu birde aşırı akıntın varsa Doğum yakındır rahim ağzı kısaldıkça akıntı çok akıyor bu arada nişan olayı yaşamadım herhangi kanama lekelenme olmadı
Uzramm Su gelse anlarsınız. 39+1 de ayağa kalktigimda hafif bi şekilde pıt hissettim , sonra akmaya başladı idrar zannettm devam edince anladim suyum gelmis 🤣
zehra2934 zehra2934 Uzramm ayy ayy olsa artık dıye can atym bide basını cok bastryo dogum yakın mi acaba
Zasya zehra2934 8 de vermeye başladılar 11 de doğuma girdim sabah, 3. 5 4 saat kadar sürdü. İsteyene tavsiye verebilirim 🤗
Duygusuz zehra2934 sancım hep cıkmıyordu 2 haftadır perşembe gel suniyle yatış yapalım dedi dr perşembe gittim nst de sancı cıkmadı bu seferde korkudan heralde geri gitti🤣 pzt yi bekleyelim dedi bu sefer yarın kendiliğinden gelmezse pzt suni verilecek
zehra2934 Duygusuz 38 hafta dasın demi,artık bnde dayanamıyorum olsun hayırlı syla İstanbul da kar yagısı yogun olck yolla rda kalcm dır korkuyorum