Lina998820
Yazdim fakat görünmüyo sanırım
Cevabınız var mi ?
Herkese Merhaba Güzel annelerim
Ben normal dogum isteyen bir anne adayiyim. Medicalpark pendik hastanesinde Halide hanima gidiyorum. 38. Hafta cati muaynem yapıldı acilmam yoktu hic. rahim agizindada aZıcık yumuşama vardi. Fakat çatın normale uygun dedi doktor
39+3 le bugün kontrole gittim. Nstde sancim çıkmadı. Ultrosanla bakti bebek normal dogum pozisyonunda fakat hic kanala inmemiş dedi. Hiç hemde. bu arada Bebegin suyu biraz fazlalasmis bu zamana kadar suyu gayet iyiydi. Kordonada dolanmamıştı fakat bugun kontrol esansinda hem suyunun biraz fazlalastigini ve kordonun iki kere boynuna dolandigini fakat kendisini sikmadigini suan icin telâşlanacak bir durumun olmadığını söyledi. Suan kilosu 3250 geçen haftadan bu gune kadar 110 gr almis. Haftaya sali yani 16 subatta gel suni sanciyla dogumunu baslatalim dedi. Bu arada bende ne nisan ne su hic bir durum yok hatta nstde bugün sanci bile çıkmadı. Doktor 40. Haftaya kadar beklerim dedi. Daha fazla beklemenin anlami yok dedi. Uzun lafin kisasi suni sanciyla normal dogum yapan var mi? Ben dogum seklimi hic böyle hayal etmemiştim. Bu arada aktif biriyim yürüyüş yaparim ara sira squat ve ev isini vs herseyi kendim yapiyorum. Öyle bilinçsiz bir hamilelikte gecirmedim. Bebek kanala girmediyse bu zamana kadar 2 gun icinde girer mi ? suni sanci olayi canımı sıkıyor. Benim gibi olay yaşayan var mı. Yorumlarinizi fikirlerinizi rica ediyorum 🤲🏻