Kizlar ben 9.cu haftamin 3.gunundeyim ister dikate alin isterseniz okuyup gecin tabiki herkesin hamileliği bir olmuyor fakat ilk haftlar ile ilgili yeni gebelere içinde korku olanlara bir tavsiye🙂 öncelikle cok isteyerek gebe kaldim gebe kalmaya calisan butun kadınlar gibi ilk hamilelilk belirtileri fallan bunlarin hepsini okudum bu gogus yanmasi falln yaziyor migde bulantisi bu hamilelik belirtilerinin hepsi 2.aya doğru basliyor ben gebeligimi regli olmadan 8gun once erken gebelik testi ile ögrendim,doktorlar yumurtlama gununden önce hamile kalmanin neredeyse imkansiz olduğunu söylüyorlar ben 30gunde bir düzenli bir sekilde regli oluyordum ve 4gun suruyorduu cok duzenli oldugu icin yumurtlama gunlerimi takip ediyordum ve yumurtladigim günleri takip etmesem de hisediyordum agrilardan akıntı seviyesinden falan fakat 6ay boyunca sadece yumurtlama gunlerine onem verdim e cok 6 ayin sonunda bir ablama danistim oda reglimin bitecegi gun ilskiye girmemi söyledi okadar umutsuzdum ki ilskiye girdim ve bacaklarimi havaya tutan ben hic havaya tutmadim fakat bacaklarimi kendime cekkip sag tarafa uzandim ve esimle filim izledik, ondan sonra hamile kaldigimi ogrendim hic bir hamilelik belirtisi yasamadim neredeyse ayni adet olacak gibiydim fakat olmuyordum, regli agrisi gibi ağrılarım oluyordu 15-20saniye suruyor sonra geri gidiyordu 4. Haftamda kahverengi kanamam geldi ve hastaneye kostum gebeligimi ogrendigimden beri ilsikiyi kesmistik kesinlikle sizde oyle yapin eglilp kalkmayin saglikli bir bebek zaten sizinle kaliyor fakat boyle kanamalar olabiliyor doktora gittigimde kesemin ay sekinde oldugunu yani bozuk oldugunu soyledi ve dusuk icin fitil verdi biraz diikat edince gecti esimle birlesme yasamadik fakat orgazim oldum sabah tekrar kanamam geldi tekrar gittim doktor bir sorun yok fakat kulanmaya devam et dedi bu dusuk riski devam ederken gelip geçici regli ağrılarım devam ettii 6. Ci haftadayim o zamman suan 9.cu haftadayim esimle ilskimizde bir proflem yok artik kanamam gelmiyor ve bu boyle devam etmiyor dusuk riskim gecti yani dusuk riski olan hanım efendiler korkmayin saglikli bir bebek ne olursa olsun sizinlee kaliyor benim tam 3 kere kahverengi kanamam oldu hepsinde ağlaya ağlaya hastaneye kostum fakaat hic bir kanamayi gecistirmeyin lutfen icinizi rahatlatiysam ne mutlu bana sorunuz olursa sorabilirsiniz